29 / 04 / 2024

elma nerede yetişir

elma nerede yetişir

Türkiye'nin önemli elma ve soğan üretim merkezlerinden Amasya'da dolu, ürünlere zarar verdi. Yörede kısa süre etkili olan dolu ve fırtına, elma ağaçları ile sebze bahçelerinde zarara neden oldu.

Vestel Bulaşık Makinesinde görülmemiş kampanya! Acele eden yetişir

Bulaşık makinesi, evlerde bulunan temel beyaz eşyalardan biridir ve mutfak işlerini kolaylaştıran, zaman ve emek tasarrufu sağlayan bir ev aletidir. Siz de mutfakta yardımcı istiyorsanız Vestel BM 4202 S WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi tam size göre.

Çay tiryakileri zevkten dört köşe oldu! Acele eden yetişir.. Fırsatı kaçırma

Çay ücretlerine gelen ard arda indirimlere büyük bir indirim de o marketten geldi. 500 gr Çay 35 TL'ye düştü. İşte çay indirimi gerçekleştiren o market ve indirimin tüm ayrıntıları.

Çayınızı kahvenizi 1 TL’ye alın! Böyle indirim görülmedi! Yetişen kapıyor!

Enflasyonun artması gıda sektörünü fena vurdu. Vatandaşlar artık nerede indirim görse oraya akın ediyor. Öyle bir indirim haberi yapıldı ki! Yetişen alıyor! İşte detaylar!

Malatya Arena'da sona yaklaşılıyor!

Dış ve iç cephesinde kayısıyı andıran obje ve renklerin kullanılacağı 25 bin seyirci kapasiteli stadın yüzde 80'i tamamlandı. Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Gevrek: "İnşallah stat ikinci yarıya yetişir" dedi.

Fatih'te Yozgat Öğrenci Yurdu'nun temeli atıldı!

Eski TBMM Başkanı Çiçek: ''İnşallah bu yurttan memleketini, milletini seven insanlar yetişir. Bu yurtlarımızın sayısının Türkiye'de artması lazım'' dedi.

Gençağa Meriç: Akyazı Stadı milat olacak!

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Meriç: "Stat yeni sezona yetişir. Teknik olarak yetişmemesi mümkün değil. Kulübü ciddi anlamda rahatlatacak gelirler bekliyoruz" dedi.

Trabzon Akyazı Stadı'nda sona gelindi!

Avni Aker’i kullandıkları için stadın bitmesi adına aceleleri olmadığını dile getiren projeden sorumlu yönetici Erol Ağaoğlu “Bu tempo ile çalışırsak, Akyazı, 2. yarıya yüzde 70 yetişir” dedi.

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans nerede?

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans projesinde kiraz, elma, erik ve zeytin ağaçlarından oluşan meyve bahçeleri ile peyzaj alanları bulunuyor. 2 etap şeklinde yükselen projede toplam 504 adet daire bulunuyor. Peki Sultanbeyli İlkbahar Rezidans nerede?

İlkbahar Evleri Sur Yapı nerede?

İlkbahar Evleri Sur Yapı projesinin ilk etabında 5 blokta 304 konut yer alırken ikinci etabında ise 200 konut bulunacak. Projede kiraz, elma, erik ve zeytin ağaçlarından oluşan meyve bahçeleri bulunuyor. Peki İlkbahar Evleri Sur Yapı nerede?

Ahmet Yaşar: Umarım Antalya EXPO 2016'ya yetişir!

MHP Antalya Milletvekili Adayı Ahmet Yaşar, MHP Genel Başkanı Dvelet Bahçeli ile görüşmesi ve halka verdiği sözü yerine getirmek amacıyla aday olduğunu söyledi.

Beşir Kara: Turizmde gençlerin talebini karşılayacak yatırımlar yapılmalı!

Türkiye'nin dünya çapında büyüyen bir turizm ülkesi olduğunu ifade eden Mika Tur Yönetim Başkanı Beşir Kara, “Bu gelişimi devam ettirecek bir nesil yetişiyor. 90’lı yıllarda doğanlar gezmeyi çok seviyor" dedi

Lütfi Elvan: Demiryolu işletmeciliğini özel sektöre açacağız!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, süratle bu adımı atacaklarının sinyalini vererek, "Bu yıla yetişir mi bilmiyorum ama demiryolu işletmeciliğini özel sektöre açacağız" dedi...

Kadir Topbaş: Projeler bütün hızıyla devam ediyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 7-29 Haziran 2014'te düzenlenecek İstanbul Shopping Fest ‘in yeni organizasyon yapısı ve hedeflerinin tanıtıldığı basın toplantısında, "Taksim Meydanı Shopping Fest'e de yetişir inşallah" dedi...

elma nerede yetişir Haberi

elma nerede yetişir

Amasya merkezine bağlı Boğazköy ve Kurnaz köylerinde soğan tarlaları ile elma ağaçları, İlyasköy, Sevincer, Aksalur, Kızılca ve Belmebük köylerinde ise sebze bahçeleri kısa süre etkili olan dolu ve fırtınadan zarar gördü.


Boğazköy'de çiftçilik yapan Ahmet Uyanık, fırtına sonrası gördükleri manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşadıklarını belirtti.


Kışın yaşanan zirai don nedeniyle elma ağaçlarının büyük zarar gördüğünü dile getiren Uyanık, "Don olaylarının ardından ağaçta kalan biraz elmamız vardı. Fırtına ve dolu ile onlar da döküldü, zarar gördü. Bu yıl yöre halkı çok zorlanacak. Yetkililerden yardım bekliyoruz" dedi.


Çiftçilerden Ahmet Kurnaz ise soğan tarlalarında büyük hasar meydana geldiğini belirtti.


Bölgede haziran ayında da dolu etkili olduğunu, soğan tarlalarının büyük zarar gördüğünü söyleyen Kurnaz, 15 dakika süren dolu ve fırtınanın çiftçinin 1 yıllık emeğini yok ettiğini öne...