04 / 05 / 2024

İlkbahar Evleri Sur Yapı nerede?

İlkbahar Evleri Sur Yapı nerede?

Firma: Sur Yapı

Proje: İlkbahar Rezidans

İlkbahar Evleri Sur Yapı projesinin ilk etabında 5 blokta 304 konut yer alırken ikinci etabında ise 200 konut bulunacak. Projede kiraz, elma, erik ve zeytin ağaçlarından oluşan meyve bahçeleri bulunuyor. Peki İlkbahar Evleri Sur Yapı nerede?



İlkbahar Evleri  Sur Yapı  projesi 2 etaptan oluşuyor. Daire alanlarının 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değiştiği proje toplam 57 bin 668 metrekarelik inşaat alanında yükseliyor.


İlkbahar Evleri Sur Yapı projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Sarıyer-Maslak-Levent-Beşiktaş hattı ile 3. Havalimanı'nın bağlantı güzargahlarına entegre ulaşım sağlayabilecek. 


İlkbahar Evleri Sur Yapı projesinde uzun yürüyüş parkurları, su göletleri, hobi bahçeleri, kitap okuma ve dinlenme alanları bulunuyor.Projede kiraz, elma, erik ve zeytin ağaçlarından oluşan meyve bahçeleri bulunuyor. 


İlkbahar Evleri Sur Yapı projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanıyor. Toplam 250 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projede dairelerin fiyatları 185 bin TL ile 860 bin TL arasında değişiyor. 


İlkbahar Evleri Sur Yapı nerede?

İlkbahar Evleri Sur Yapı projesi Kuzey Ormanları'na, TEM Otoyolu'na ve Paşaköy gişelerine yakın yerde yer alıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor.


İlkbahar Evleri Sur Yapı iletişim

Web: www.suryapi.com.tr

Tel: 0216 422 65 14

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön