20 / 05 / 2024

Elmadağ 75 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi

Elmadağ 75 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi

Sağlık Bakanlığı tarafından Elmadağ'da kısa bir süre önce yapımına başlanan 75 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi, son hazırlıkların yapılmasıyla hizmete girecek.

Terme'nin Yeni Devlet Hastanesi açıldı!

Terme'de 2014 yılında yapımına başlanılan 75 yatak kapasiteli Yeni Devlet Hastanesi inşaatı 2 yıllık bir çalışmanın ardından tamamlandı.

Samsun Vezirköprü Hastanesi'nin yüzde 75'i tamam!

Yaklaşık 2 yıl önce inşaatına başlanan Samsun Vezirköprü Hastanesi'nin yüzde 75'i tamamlandı. Hastanenin toplam 150 yatak kapasiteli olacak.

Bursa Yenişehir'e 75 yataklı hastane müjdesi!

Ak Parti Ekonomik İşler Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir’e 75 yatak kapasiteli modern bir Hastane yapılacağını belirterek, Bursa’nın sağlık alanında hız kesmeden ilerlediğini söyledi.

Matt LeBlanc, Los Angeles’taki villasını 8.75 milyon dolara satıyor!

Oyuncu Matt LeBlanc, Los Angeles’ta yer alan villasını 8.75 milyon dolardan (yaklaşık 26 milyon TL) satışa çıkardı. ABD’li aktör, İspanyol tarzdaki evinde dört yatak odası ve dört banyo bulunuyor.

İzmir Menderes Devlet Hastanesi 2017 yılı sonunda hizmete açılacak!

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçeye kazandırılacak hastanenin 75 yatak kapasiteli olacağını, 2017’nin sonunda da hizmete sunulacağını açıkladı.

İzmir Kiraz'a 75 yataklı hastane müjdesi!

İzmir Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, ilçeye yapılacak yeni devlet hastanesinin müjdesini verdi. 75 yatak kapasitesine sahip olacak hastane 58 dönümlük alanda inşa edilecek. Hastanede 3 ameliyathane bulunacak.

Ankara Elmadağ Devlet Hastanesi yüzde 99 tamamlandı!

Sağlık Bakanlığı'nın Elmadağ'da inşa ettiği 75 yatak kapasiteli devlet hastanesi tamamlanmak üzere. Yapımına 1,5 yıl önce başlanan hastane yakında açılacak

Ankara Elmadağ Devlet hastanesi yakında açılacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından Elmadağ'da kısa bir süre önce yapımına başlanan 75 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi, son hazırlıkların yapılmasıyla hizmete girecek.

Orhangazi'nin yeni hastanesi ne zaman açılacak?

Orhangazi'de temeli Mart 2014'de atılan 75 yatak kapasiteli yeni hastanenin inşaatını üstlenen müteahhit firma, hastanenin inşaatını zamanından önce bitirmek için çalışıyor.

Orhangazi'deki yeni devlet hastanesi inşaatında sona gelindi!

Orhangazi'de temeli Mart 2014'te atılan 75 yatak kapasiteli yeni hastanenin inşaatını üstlenen firma, hastanenin inşaatını zamanından önce bitirmek için çalışıyor. Binanın kaba inşaatı tamamlanarak ince denilen işlere geçildi.

Ankara Elmadağ Devlet Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor!

Elmadağ'da yapımına başlanan 75 yataklı devlet hastanesinin inşaatı devam ediyor. Belediye Başkam Gazi Şahin, betonarme ve karkas kısmı tamamlanmak üzere olan hastanenin yapım işlerinin hızla devam ettiğini söyledi.

Elmadağ Devlet Hastanesi'nin inşaatı devam ediyor!

Elmadağ'da mevcut devlet hastanesine ek olarak yapılan binaların inşaat çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Gazi Şahin, 75 yatak kapasiteli ek binanın yapımı için TOKİ'nin ihale sürecini tamamladığını hatırlattı

Güngör Uras: 75 tane helal otelimiz var!

Kendilerini İslami otel, tesettür oteli, muhafazakâr tatil, helal turizm adları ile tanıtan tesislerin sayısı 2002’de 5 idi. Şimdilerde 75’e çıktı. Toplam yatak kapasitesi 40 bine yaklaşan bu tesislerin özel tanıtım ve rezervasyon kanalları var...

Elmadağ 75 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi Haberi

Elmadağ 75 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi

Elmadağ'ın en önemli ihtiyaçlarından olan sağlık hizmetlerinden daha fazla vatandaşın faydalanabilmesi amacıyla yapımına kısa süre önce başlanan 75 yatak kapasiteli yeni hastane açılış için gün sayıyor. Hastaneyi son durumu hakkında bilgi almak amacıyla ziyaret eden Ankara 2.Bölge Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Dr. Mehmet Tahiroğlu ile İl Sağlık Müdürü Dr. M. Erkan Çiçek'e Elmadağ Kaymakamı Resul Kır ile Belediye Başkanı Gazi Şahin eşlik etti. Hastanede yaptıkları incelemenin ardından yemekte bir araya gelen heyet istişare toplantısı yaptı. Sağlık Bakanlığı'nca 11 bin metrekare alanda 75 yatak kapasiteli olarak yapılan hastanenin dış ve iç cephesinin %97 bitirilme aşamasına geldiği, çok katlı otoparkın betonarme ve karkasının tamamlandığı, istinat duvarının yapılmakta olduğu, yol açma çalışmalarının hızla devam ettiği belirtildi. Belediye Başkanı...