29 / 07 / 2024

elmadağ eski şan stüdyosu

elmadağ eski şan stüdyosu

Yıkım işlemlerine başlanan Elmadağ'daki eski Şan Tiyatrosu'nun yerinde iş merkezi yükselecek. Şan Tiyatrosu ise Şan City ismiyle çok amaçlı salon olarak yeniden perde açacak

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar: Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceği ve acilen bitirilmeli!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, depremin Türkiye’nin gerçeği olduğunu belirterek, kentsel dönüşümdeki yetersizliklere dikkat çekti. Bayraktar Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceğidir ve acilen bitirilmelidir'' dedi.

Eskişehir TOKİ mağdurlarından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a mektup: Vade sayısı düştü, taksit ve KDV arttı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın 2019'da başlattığı “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” kapsamında hak sahibi olan, fakat konut fiyatları ile taksitlere yapılan zamlar sebebiyle mağdur olduklarını söyleyenler Eskişehir’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a mektup gönderdi.

Eski Bakan Prof. Dr. Çelebi: ‘Ekonominin bir an önce normalleşmesi lazım’

Seçimden sonra ekonomide ilk bir ayın çok önemli olacağını dile getiren Ekonomi eski Bakanı Prof. Dr. Işın Çelebi, “Yakıtı az kalmış uçak yere yumuşak indirilmeli” dedi. Çelebi, ekonominin bir an önce normalleşmesi gerektiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eskişehir'de 21 tesis inşa ettik!

Eskişehir Vilayet Meydanı'nda düzenlenen partisinin mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'e hızlı treni getirdiklerini, bölünmüş yollar yaptıklarını, sağlıkta 5'i hastane olmak üzere toplamda 21 tesis inşa ettiklerini söyledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de toplu açılış törenine katıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir’de Vilayet Meydanı'nda düzenlenen toplu açılışa katılım gösterdi.

İzmit Başkanı Nevzat Doğan Gültepe’de 433 konut yapacak!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Gültepe’deki 47 bin 495 metrekarelik eski şantiye alanına 433 bin konut yapacak. Proje 22 Şubat günü ihaleye çıkacak.

Fikret Kuşkan'a eski eşten mal varlığı davası!

Eski eşten Fikret Kuşkan'a bir dava dahaEski eşi Fikret Kuşkan’a nafakasının artırılması ve çocuğuyla görüşme günlerinin sınırlandırılması talebiyle iki ayrı dava açan Bahar Kerimoğlu, yine mahkeme yolunda. Kerimoğlu, Kuşkan’ın tüm mal varlığına tedbir konulmasını istiyor.

Keşan Belediyesi'nin eski binası ne olsun?

Keşan Belediyesi'nin yeni binasına taşınmasıyla birlikte eski belediye binasının akıbeti de ilçenin en önemli gündem maddelerinden biri haline geldi.

Eskişehirspor'un stadını Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'e yapılan yeni stata ilişkin, "Stadın resmi açılışını Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle daha görkemli ve inşallah şampiyonluk yolunda biraz daha mesafe almış olarak yapacağız" dedi.

Anıtkabir’e yapılan halı saha için suç duyurusu!

Anıtkabir’e çocuk parkından sonra halı saha yapıldığını ortaya çıkaran Mimarlar Odası Ankara Şubesi suç duyurusunda bulundu. Eski Anıtkabir Komutanı, halı sahanın yerinin anıt bloku içerisinde olmadığını savundu

Ali Erdoğan ve Aysun Erdoğan'ın mal varlığına tedbir kondu!

Uşak'taki FETÖ operasyonları kapsamında tutuklanan Uşak eski Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve eşi Aysun Erdoğan hakkında mahkemeden önemli bir karar çıktı.

Eyüp Sabri Tuncer Eskişehir ve Antalya'da mağaza açtı!

Ankara ve İstanbul'dan sonra Eskişehir'de, Espark Alışveriş Merkezi'nde mağazasını açan Türkiye'nin koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer, mağaza zincirine Antalya'da üç mağaza daha ekledi.

Anka Yapı'nın Muğla Yatağan bürosu açıldı!

Anka Yapı AŞ.’nin Muğla Yatağan bürosunun açılışı Yatağan protokolünün de katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış töreninde kurdeleyi Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, ANAP Eski Milletvekillerinden Nevzat Özer, Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Özler kesti.

elmadağ eski şan stüdyosu Haberi

elmadağ eski şan stüdyosu

Taksim'de, Talimhane ile Elmadağ'ın kesiştiği noktada bulunan ve 22 yıl önce yanan eski Şan Tiyatrosu'nun yanı sıra açık otopark ile tarihi sıra evlerin bulunduğu parsellerde yeni bir alışveriş ve kültür merkezi yapılacak. Ermeni Katolik Surp Agop Hastanesi Vakfı Yönetim Kurulu'nun kararıyla 22 yıl önce yanan Şan Tiyatrosu'nun yıkımına başlandı. Vakıf yöneticileri, alışveriş merkezinin vakfa ait olacağını belirterek şu bilgileri verdi: "Alışveriş merkezinin 107 bin metrekare kapalı alanı olacak. Merkezi Belçika'da bulunan Vizzion Europe grubunun bağlı şirketlerinden Şan Gayrimenkul A.Ş. ile yaptığımız anlaşma uyarınca vakfımıza ait çeşitli parseller üzerinde proje geliştirilmektedir. Proje basit bir alışveriş merkezi olacak. Şan Tiyatrosu'nun çok amaçlı salon olarak yeniden hayata geçirilmesi, yeni huzurevi yapılması ve bu yatırımları destekleyen lokanta, eğlence ve alışveriş mekanlarından oluşan projede...