18 / 05 / 2024

Elmadağ MKE patlama

Elmadağ MKE patlama

Elmadağ'da Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumuna ( MKE ) ait Barut ve Patlayıcı Fabrikası'nda patlama meydana geldi. Patlamada, 3 işçi yaralandı. İşçilerin, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Dünyaca ünlü ekonomistten şaşırtan yorum: 'Türk ekonomisi patlama yapacak'

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan ünlü Ekonomist Robin Brooks, Türkiye ekonomisinin patlama yapabileceğini ifade etti.

İslam Memiş, 'Gram altında patlama olacak' dedi, tarih verdi!

Altın ve para piyasalarının uzman ismi İslam Memiş, gram altın, dolar, gümüş ve kripto para piyasalarına dair kritik değerlendirmelerde bulundu. Memiş, 'Altın, gümüş ve kripto paralarda patlama olacak' diyerek tarih paylaştı.

"Gram altın patlama yapacak" diyen İslam Memiş tarih paylaştı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın fiyatında patlama olacağını iddia ederek tarih paylaştı.

Mke Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mke Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Muammer Ünlü  tarafından kuruldu.

Analistler açıkladı! Bitcoin'nin sert zemine çakılması ile patlama yaşanacak!

Bitcoin'in çakılışı hakkında değerlendirmelerde bulunan analistler BTC fiyatında patlama olacağını duyurdu!

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile  Osman Arıtürk ve Ramazan Arıtürk tarafından kuruldu.

Ankara Elmadağ için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Elmadağ ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Ankara Elmadağ projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Elmadağ projesinin ihalesini 13 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Pendik'teki metro inşaatı şantiyesinde patlama!

Pendik'te metro inşaatı şantiyesinde patlama oldu. Kaynarca Mahallesi Tevfik İleri Caddesi'nde yer alan metro şantiyesinde patlama yaşanması üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi. 

Mke Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mke Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kemal Erdem tarafından kuruldu.

Elmadağ'a yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündeminde!

Ankara'nın Elmadağ ilçesine yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Elmadağ'daki kentsel dönüşüm projelerinin akıbeti mecliste!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar mahallelerinde planlanan kentsel dönüşüm projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehirden uzak yerlerde arsa ve bahçeli ev arayışlarında patlama!

Koronavirüs salgını sebebiyle 'Evde kal' çağrılarının yapılması, sosyal izolasyon kurallarının ve sokağa çıkma yasaklarının uygulanması, vatandaşları arsa ve bahçeli ev arayışlarına yöneltti. Şehir merkezlerinden uzak bölgelerde arsa ve bahçeli ev arayışlarında patlama yaşandı...

Elmadağ MKE patlama Haberi

Elmadağ MKE patlama

Ankara´nın Elmadağ ilçesinde bulunan Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumuna (MKE) ait Barut ve Patlayıcı Fabrikası'nda patlama meydana geldi.


Edinilen bilgiye göre, fabrikanın NGL bölümündeki patlamada, işçiler İsmet Özen, Erdinç Karayel ve Mustafa Yılmaz yaralandı. Yaralı 3 işçi, 112 Acil Servis ambulanslarıyla Elmadağ Devlet Hastanesi kaldırıldı.


Acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından 3 yaralı, Ankara GATA’ya sevk edildi.


Patlamanın etkisiyle vücutlarında yanıklar oluşan yaralı işçilerin, hayati tehlikelerinin bulunmadığı...