28 / 04 / 2024

Dünyaca ünlü ekonomistten şaşırtan yorum: 'Türk ekonomisi patlama yapacak'

Dünyaca ünlü ekonomistten şaşırtan yorum: 'Türk ekonomisi patlama yapacak'

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan ünlü Ekonomist Robin Brooks, Türkiye ekonomisinin patlama yapabileceğini ifade etti.



Yeni ekonomi modeli çerçevesinde uyguladığı ihracat yönlü büyüme stratejisi ile Türkiye, makro ekonomik verileriyle akranlarıdan bir adım daha öne çıktı. Türkiye'nin bu gelişimi birçok yabancı ekonomi uzmanının da dikkatini üzerine çekti. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan ünlü Ekonomist Robin Brooks, Türkiye ekonomisinin patlama yapabileceğini ifade etti.

Uluslararası Finans Enstitüsü Baş Ekonomisti Robin Brooks, Türkiye'nin yüksek ihracat hacimlerinde patlama yaşadığına dikkat çekti. Brooks, bununla beraber küresel ekonomide Türkiye'nin rekabet gücünün yükseldiğinin altını çizdi.

Dünyaca ünlü ekonomistten şaşırtan yorum: Türk ekonomisi patlama yapacak

Ekonomist Brooks, sosyal medya hesabından paylaştığı grafikle beraber Türkiye ekonomisi üzerine çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. İşte o paylaşım:

"TÜRKİYE EKONOMİSİ PATLAMA YAPACAK"


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön