28 / 07 / 2024

Elmalı Belediyesi tesis açılış

Elmalı Belediyesi tesis açılış

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Belediyesi tarafından tahsis edilen 275 ada 1 parsel üzerine kurulan Batı ilçelerine hizmet verecek olan asfalt plent tesisi üretime başladı.

Elmalı Belediyesi'nden Antalya'da ticari alan imarlı arsa hissesi!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Antalya Elmalı'da yer alan ticari alan imarlı arsa hissesi satacak. Satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Yamanlar Dağı'ndaki tesis için yeni teklif!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yamanlar Dağı’nda sanatoryum olarak kullanılan sonrasında kaderine terkedilen tesis için yeniden teklifte bulundu. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Ümraniye Belediyesi'nden Elmalıkent Mahallesi riskli alan açıklaması!

Ümraniye Belediyesi, Cumhurbaşkanı Kararına göre sınırları içinde riskli alan ilan edilen Elmalıkent Mahallesi ile ilgili açıklama yaptı.

Antalya Elmalı'da Kent Meydanı inşa edilecek!

Antalya Elmalı Belediyesi,  ilçede bulunan birçok sorunu çözüme kavuşturacak Elmalı Kent Meydanı Projesi'ni hayata geçirecek.

Antalya Elmalı Belediyesi'nden 63.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Antalya İli Elmalı Belediye Başkanlığı, Elmalı'da kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İşin bedeli 63 milyon 176 bin TL olarak belirlendi.

Elmalı Belediyesi'nden 63.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Elmalı Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenleyecek. 7 Eylül 2020 günü gerçekleşecek işin ihale bedeli ise 63 milyon 176 bin 10 TL olarak belirlendi. 

Erzurum'a 3 milyon TL'lik hamam inşa edilecek!

Erzurum Karaçoban Belediyesi de ilçeye bir hamam inşa ettiriyor. Kraçoban Belediyesi tesis için 3 milyon 148 bin TL'lik sözleşme imzaladı.

Şahinbey Belediyesi'nden 123’üncü sosyal tesis!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Sergen Mezrasına yaptırmış olduğu cami ve sosyal tesis açılışını gerçekleştirdi.

Fatih Belediyesi 12 milyona kat karşılığı konut ve sosyal tesis yaptıracak!

Fatih Belediyesi mülkiyetinde bulunan taşınmaz mallar üzerinde kat karşılığı sosyal tesis ve 27 adet daire yapım ihalesi 30 Ekim'de yapılacak...

Fatih Belediyesi Cerrahpaşa'da 27 konut ve sosyal tesis yaptırıyor!

Fatih Belediyesi, Cerrahpaşa Mahallesi'nde kat karşılığı sosyal tesis ve 27 adet konut inşaatı yaptırılması işi ihale ediliyor. İhale 30 Ekim'de yapılacak...

Mezitli Belediyesi'nden sosyal tesis yapım ve kiralama ihalesi!

Mezitli Belediyesi tarafından onaylanan projeye göre kiralayan tarafından sosyal tesis (öğrenci yurdu) yapılarak 10 yıl süre ile işletme ihalesi yapılıyor..

Kırıkkale Belediyesi'nden konut ve sosyal tesis ihalesi!

Makine Kimya Endüstrisi Kurumundan (MKEK) Kırıkkale Belediyesi'ne devredilen Şehir Parkı'nın hemen yanı başında yer alan arsaya konut ve sosyal tesis yapımı işi için ihaleye çıkılacağı açıkladı. 

Elmalı Belediyesi tesis açılış Haberi

Elmalı Belediyesi tesis açılış

Saatte 160 ton kapasiteli batch tipi sıcak asfalt tesisinin, Batı ilçelerinin bir çok mahalle ve grup yollarını sıcak asfaltla buluşturacağı belirtilirken, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin tarafından 28 mart tarihinde hizmete açılacağı ifade edildi.

Tesis ile Elmalı’nın hizmetin merkezi haline geleceği kaydedilirken, önemli ölçüde istihdam ve katma değer sağlayacağı, yolların ise daha konforlu, güvenli ve dayanıklı hale geleceği...