02 / 07 / 2024

Elmas Duran

Elmas Duran

İdeal İzolasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali İnan Ülgen, Elmas Duran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Sancaktepe, EyüpSultan Mahallesi'nde kuruldu

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Altan Elmas: 2020 yılını rekorla kapattık!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas 1,5 milyonluk konut satışıyla 2020 rekorla kapatıldığını söyledi.

Siyah Elmas Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siyah Elmas Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 850 bin TL sermaye bedeli ile Maytham Jawad H Al-Khafajı tarafından kuruldu.

Altan Elmas: 1999'dan sonra inşa edilen binalarda büyük hasarlar yok!

Bugün gerçekleşen RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda konuşan KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 1999 yılı sonrasında inşa edilen binalarda yapısal problem olmadığını dile getirdi.

Altan Elmas: Güçlü siyasi iradeye güvenimiz tam!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas konut satışlarında pandeminin olumsuz etkilerinin telafi edilmeye başladığını söyleyerek piyasada iştahın artığını belirtti. 

Altan Elmas: Konutta stoklar eriyor, arz eksikliği geliyor!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas yaptığı açıklamada konutta stokların eridiğini söyledi.

Naz Elmas ile Erol Özmandıracı’nın evlilikleri krizde mi?

Başarılı oyuncu Naz Elmas ile iş adamı Erol Özmandıracı’nın arası açıldı.  çift, geçtiğimiz günlerde şiddetli bir kavgaya tutuştu. Olaydan sonra küsen eşler, sosyal medyada da birbirlerini takip etmeyi bıraktı

Altan Elmas: Son 3 ayda 600 bin konut satıldı!

TUİK tarafından açıklanan Ağustos konut satış istatistiklerini değerlendiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, ''3 ayda 600 bin konut satıldı. Geçmiş dönemlere bakıldığında 3 ayda böyle bir satış grafiğinin olmadığını görebiliyoruz'' dedi.

Silivri Elmas İnşaat Emlak Gıda Tarım Hay.Ot.Alım Satım Araç Kira. Tur.Tek.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Elmas İnşaat Emlak Gıda Tarım Hay.Ot.Alım Satım Araç Kira. Tur.Tek.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Silivri'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Enes Baştekin, Muhammed Baştekin ve Mustafa Baştekin ortaklığında kuruldu.

Altan Elmas: Konutta tarihi rekor geldi!

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas Türkiye genelinde konut satışları 2020 Temmuz verilere hakkında değerlendirmede bulundu.

Altan Elmas: Konutta faiz indirimi devam etmeli!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, ''Satışlardaki bu olumlu tablonun devamlılığı için kamu bankalarının 0,64 faiz oranını ve 15 yıl vadeli sunduğu imkanı sürdürmesi son derece önemli'' dedi.  

Altan Elmas: Ofis ve ticari alanlarda 0.54 faiz uygulanmalı!

KONUTDER Başkanı Altan Elmas, sıfır konut satışlarını hızlı arttırmak amacı ile yeni teşviklere ihtiyaç olduğunu söyleyerek, "Üreticilerin ellerinde ofis ve ticari alan stoku var. Bunlar kampanyadan yararlanamıyor. Bunlara yönelik KDV indirimi olabilir. 0,64 değil de 0,54 faiz uygulanabilir" dedi.

Altan Elmas: İlk defa yüzde 60’a yakın konut kredili alım gerçekleşti!

Z. Altan Elmas, Haziran ayı konut satışlarına ilişkin,"Normalleşmeye “V” şeklinde başladık diyebiliriz" dedi ve ilk defa yüzde 60’a yakın konut kredili alım gerçekleştiğini, sektörün canlandığını belirtti.

Elmas Duran Haberi

Elmas Duran

İdeal İzolasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali İnan Ülgen, Elmas Duran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de kuruldu. 


İdeal İzolasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü kamu ve özel sektör binaları fabrika atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu dış ve iç cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı giydirmeli dış ve iç cephe kaplama işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


İdeal İzolasyon Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, EyüpSultan Mahallesi, Abdulhamit Caddesi, Gurbet Sokak,...