27 / 04 / 2024

Elmas Park teslimleri ne zaman

Elmas Park teslimleri ne zaman

Dairelerin satış sürecine devam edilen Elmas Park Evleri projesi, İstanbul Avrupa yakası Kağıthane'de konumlanıyor. Projenin inşaat alanı toplam 4 bin 600 metrekare olarak belirlendi...

Kartal Deluxia Park teslimleri!

İstanbul Kartal'da yükselecek olan Deluxia Park projesi Teknik Yapı tarafından hayata geçirildi. Projede yüzde 5 lansman indiriminin yanı sıra 24 aya kadar sıfır faizle ödeme imkanı da sunuluyor...

Beyaz Park Beyaz İnşaat daire teslimleri!

Beyaz Park Beyaz İnşaat daire teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor. Topkapı'da yer alan Beyaz Park projesinde ev fiyatları 468 bin liradan başlayarak değişiyor...

Güneşli Nurol Park Rezidans teslimleri ne zaman?

84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşan projede 50 aya varan vade sağlanıyor. Peki Güneşli Nurol Park Rezidans teslimleri ne zaman?

Nurol Park teslimleri ne zaman?

Nurol Park projesinde 0 peşinat, 0 KDV ve 0 faiz ile 50 ay taksit imkanı sağlanıyor. Peki, Nurol Park teslimleri ne zaman?

Topkapı Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Toplam 370 dairenin yer aldığı proje toplam 100 milyon TL 'lik yatırımla inşa ediliyor. Proje 5 bloktan oluşuyor. Peki Topkapı Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Zeytinburnu Beyaz Park teslimleri ne zaman?

5 blok halinde inşa edilen proje toplam 100 milyon TL' lik yatırımla yükseliyor. Projede 370 daire yer alıyor. Peki Zeytinburnu Beyaz Park teslimleri ne zaman?

Vadistanbul Park teslimleri ne zaman?

Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen projede 1.400 konut ve ticari birimleri bulunuyor. Proje toplam toplam 120 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. Peki Vadistanbul Park teslimleri ne zaman?

Beyaz Park Topkapı teslimleri ne zaman?

Toplam 370 daireden meydana gelen Beyaz Park Topkapı projesi 5 blok olarak yükseliyor. Peki, Beyaz Park Topkapı teslimleri ne zaman?

Fuzul Grup Olimpa Park Plus Evleri teslimleri!

Daire tiplerinin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul 'un Başakşehir İlçe' sinde yükseliyor. Fuzul Grup Olimpa Park Plus Evleri teslimleri dün itibariyle başladı.

Çayyolu Park Alyans teslimleri!

Toplam 14 bin 100 metrekare arsa alanına yayıla projede daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Çayyolu Park Alyans teslimleri 2017 yılı Mayıs ayından itibaren yapılması planlanıyor.

Park Mozaik teslimleri ne zaman?

Ankara Çankaya'da inşa edilen Park Mozaik projesi Tepe -Mesa Mesken Ortaklığı imzası taşıyor. Peki, Park Mozaik teslimleri ne zaman?

Nurol Park Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje Nurol GYO imzası ile yükseliyor. Peki Nurol Park Evleri teslimleri ne zaman?

Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje 55 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Elmas Park teslimleri ne zaman Haberi

Elmas Park teslimleri ne zaman

Elmas Yapı tarafından inşa edilen Elmas Park projesinde konut sahibi olmak isteyenler ödemelerde banka kredisi kullanabiliyor. 


Elmas Park Kağıthane projesi; Sütlüce-Kemerburgaz yoluna yürüme mesafesinde, Haliç Üniversitesi'ne 5 dakika, Bilgi Üniversitesi'ne 5 dakika mesafede hayata geçiriliyor. 


İstanbul Avrupa yakası Kağıthane'de hayata geçirilen Elmas Park Evleri, 4 bin 600 metrekare toplam inşaat alanına sahip.


Dairelerin hemen teslim edildiği Kağıthane Elmas Park Evleri'nde;  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


46 adet daire ve 1 adet mağazadan meydana gelen Elmaspark Evleri projesinde satış sürecine devam ediliyor. Projede  özel peyzaj bahçesi yer alıyor. 


Telefon: 0533 388 63 99 

Web: www.elmasyapi.com

Merve...