20 / 05 / 2024

Elmas Towers ne zaman satışta

Elmas Towers ne zaman satışta

Ankara merkezli Elmar Yapı, şehir Yolu üzerinde 650 milyon TL'lik yatırımla Elmar Towers projesini hayata geçiriyor. 3 bine yakın talep toplanan proje, 18 Nisan Cumartesi günü Ankara'da satışa çıkacak.

Altın, gümüş, elmas ve yakut... Hepsini unutun! Dünyanın en değerli yeni madeni belli oldu! 

Dünyanın en değerli madeni belli oldu. Ne altın ne gümüş ne de elmas. En değerli maden olarak adlandırılan ''beyaz altın'' gelecekte sadece o kullanılacak. Ülkeler şimdiden araştırmaya başladı. Beyaz altın ne?

Mina Towers projesinde yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Mina Towers projesinde inşaatın yüzde 65'i tamamlandı. Projede konut satışları yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatıyla devam ediyor. Peki Mina Towers projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Koçak'ta haftanın fırsatları! Elmas kolye, yüzük, küpelerde kampanya! İşte Koçak fiyat listesi 30 Eylül 2022

Koçak'ta fırsatlar listesi belli oldu Aradığınız elmas kolye, küpe, bilezik ve küpelerde kampanya başladı. Peki Koçak altın yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar? İşte Koçak altın 30 Eylül 2022 fiyat listesi...

Anneler Günü'ne öze Koçak'ta seçili ürünlerde muhteşem indirim! Koçak elmas bileklik ve kolye ne kadar?

Annelere gününe özel aradığını tüm takıları bir arada bulabileceğiniz Koçak'ta büyük fırsatlar sizleri bekliyor. Koçak'ın Anneler gününe özel başlattığı özel ürünlerin fiyatları 8 Mayıs tarihine kadar geçerlidir. Peki Koçak'ta altın yüzük, küpe ve kolye fiyatları ne kadar?

Luxera Towers fiyat!

Luxera Gayrimenkul imzası taşıyan yeni proje Luxera Towers'ın tüm detayları  alıcılar tarafından merakla takip ediliyor. Peki Luxera Towers projesi fiyatı ne oldu? 

Referans Kartal Towers'ın değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Kartal Towers projesine ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Kartal Towers projesinin değeri ne kadar oldu?

Marina Towers 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 5 parselde bulunan Marina Towers Projesi'ne ait 75 adet bağımsız bölüm ve 29634 ada 7 parselde yer alan 1 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Altan Elmas'tan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne ilişkin, "Konutder olarak, Türkiye’ye güvenimiz zor zamanlarda bile asla sarsılmadı" dedi...

Altan Elmas: Konut sektörüne nefes aldıran düzenlemeler bekliyoruz!

KONUTDER ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ‘Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi’ hakkında değerlendirmelerde bulundu. Altan Elmas, "Sektörlerin geneli için çok yerinde ve nefes aldıracak düzenlemeler yapılmıştır” dedi…

Altan Elmas: Konut sektörü toparlanıyor!

2020 yılı Ocak ayı konut satışı verilerini değerlendiren Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Ekonomimizdeki düzelme gayrimenkul sektörüne de yansıdı'' dedi.

Gayrimenkul sektörü erken seçim için ne diyor?

KONUTDER Başkanı Elmas, GYODER Başkanı Yetgin ve TMB Başkanı Yenigün erken seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Peki gayrimenkul sektörü erken seçim için ne diyor?

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Mina Towers fiyatları ne kadar?

Mina Towers Kadıköy projesi 1.500 daire ve 95 ticari birimden meydana geliyor. Mina Towers fiyatları ne kadar?

Elmas Towers ne zaman satışta Haberi

Elmas Towers ne zaman satışta

Ankara merkezli Elmar Yapı, şehir Yolu üzerinde 650 milyon TL'lik yatırımla Elmar Towers projesini hayata geçiriyor. 3 bine yakın talep toplanan proje, 18 Nisan Cumartesi günü Ankara'da satışa çıkacak. 803 konuttan oluşan Elmar Towers, 50 katta 177 metre yüksekliği ile Ankara'nın en yüksek projesi unvanını da alacak. Proje, Eskişehir Yolu üzerinde 14-17 yıl arasında değişen yatırım geri dönüş süresini de 10 yıla indirmeyi vaat...