20 / 05 / 2024

Elmas Towers teslimleri ne zaman

Elmas Towers teslimleri ne zaman

Ankara merkezli Elmar Yapı, şehir Yolu üzerinde 650 milyon TL'lik yatırımla Elmar Towers projesini hayata geçiriyor. 3 bine yakın talep toplanan proje, 18 Nisan Cumartesi günü Ankara'da satışa çıkacak.

Altan Elmas: 2020'de konut stoku eriyecek!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 2020'de de en önemli gündem maddelerinin Antalya olacağını belirterek, "2020 teslimleri konuştuğumuz ve bir yandan da üretime devam edeceğimiz bir yıl olacak" dedi.

Fikirtepe Mina Towers teslimleri!

Başaran İnşaat imzasıyla yükselen Mina Towers projesi 6 bloktan meydana geliyor. Peki Fikirtepe Mina Towers teslimleri ne zaman yapılacak?

Başaran Mina Towers fiyatlar!

Başaran Mina Towers projesinde daire teslimleri 2018 yılı sonunda yapılıyor. Mina Towers Fikirtepe'de 1.500 daire ve 95 mağaza olacak...

Elmas Teras Evleri vaziyet planı!

Elmas Yapı imzası taşıyan Elmas Teras projesinde konut seçenekleri 1+1'den 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Projede daire teslimleri Nisan 2017'de yapılıyor.

Elmas Teras Kemerburgaz fiyatları!

Elmas Teras Kemerburgaz fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Elmas Teras Kemerburgaz projesinde dairelerin teslimleri Nisan 2017 yılında yapılıyor...

Elmar Towers Ankara ev fiyatları!

Elmar Towers Ankara ev fiyatları 250 bin TL ile 670 bin TL arasında değişiyor. Elmar Towers Ankara projesinde konut teslimleri Eylül 2017 yılında yapılıyor...

Dubai Towers Delta teslimleri ne zaman?

Konuma göre Esenyurt Şehitler Parkı'na 520 metre uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Peki Dubai Towers Delta teslimleri ne zaman?

Fikirtepe Velvet Towers daire teslimleri!

Kalamış Sahile 2 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje toplam 24 metrekare arsa alanına yayılıyor. Fikirtepe Velvet Towers daire teslimleri 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Velvet Towers Fikirtepe satılık ev!

Konum bilgisine göre minibüs caddesine sadece 100 metre kadar uzaklıkta bulunan proje 1+0 evler 40 metrekareden başlıyor. Velvet Towers Fikirtepe satılık ev teslimleri 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri!

Bayraklı Folkart Towers adres bilgileri kapsamında proje İzmir Bayraklı'da Adalet Mahallesi, Manas Bulvarı'nda yer alıyor. Teslimleri hemen yapılan proje 2 blok halinde yükseliyor.

Elmar Towers dış mekan görselleri!

Daire tipleri 1 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildiği Elmar Towers projesinde daire teslimleri 30 ay sonra gerçekleşecek. İşte Elmar Towers dış mekan görselleri...

Elmas Towers'ta satışlar yarın başlıyor!

Ankara merkezli Elmar Yapı, şehir Yolu üzerinde 650 milyon TL'lik yatırımla Elmar Towers projesini hayata geçiriyor. 3 bine yakın talep toplanan proje, 18 Nisan Cumartesi günü Ankara'da satışa çıkacak.

Elmar Towers teslimleri ne zaman?

Toplam 803 adet daireden oluşan Elmar Towers Evleri 3 blok halinde yükseliyor. Lansmanı bugün yapılan proje 18 Nisan Cumartesi günü satışa çıkacak. Peki Elmar Towers teslimleri ne zaman?

Elmas Towers teslimleri ne zaman Haberi

Elmas Towers teslimleri ne zaman

Ankara merkezli Elmar Yapı, şehir Yolu üzerinde 650 milyon TL'lik yatırımla Elmar Towers projesini hayata geçiriyor. 3 bine yakın talep toplanan proje, 18 Nisan Cumartesi günü Ankara'da satışa çıkacak. 803 konuttan oluşan Elmar Towers, 50 katta 177 metre yüksekliği ile Ankara'nın en yüksek projesi unvanını da alacak. Proje, Eskişehir Yolu üzerinde 14-17 yıl arasında değişen yatırım geri dönüş süresini de 10 yıla indirmeyi vaat...