02 / 05 / 2024

elmel inşaat Dikili Su Evleri

elmel inşaat Dikili Su Evleri

Dikili Su Evleri 'nde fiyatlar 225 bin liradan başlangıç gösteriyor, tamamı 3 oda 1 salon villalardan oluşan projenin anahtar teslimlerinin Aralık 2013 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor...

İzmir'de 26.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Dikili'de 26 milyon 246 bin TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

İzmir Dikili'de 16.8  milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Dikili Belediye Başkanlığı, İzmir Dikili Çandarlı Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Dikili çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı sürüyor!

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'un prestij projeleri kapsamında hayata geçirilen dev yatırımlardan biri olan ve "Dikili'nin hayali" olarak nitelendirilen Dikili Belediyesi Çok Amaçlı Salon Kompleksi'nin inşaatında adım adım sona yaklaşılıyor.

İzmir'de kat karşılığı inşaat ihalesi

İzmir İl Özel İdaresi İzmir Dikili'de bulunan brüt inşaat alanı bin 640, arsa alanı 618 metrekare olan taşınmaz üzerine kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

Yeşil İnşaat, 'çok satış, az kâr' mantığını uyguladı

Uzun süredir konut satışlarında durgunluk yaşayan inşaat sektörü, son aylarda art arda sunulan ucuz projelerle hareketlenmeye başladı.

Koray İnşaat Ürdün'de hastane yapacak

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketleri arasında yer alan Koray İnşaat, Ürdün'de 185 milyon dolarlık bir hastanenin inşaatı için anlaşma imzaladı.

Vakıflar, Üsküdar'da kat karşılığı inşaat yaptıracak

Vakıflar, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi'nde bulunan 154 metrekarelik alana kat karşılığı inşaat işi yaptıracak.

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

elmel inşaat Dikili Su Evleri Haberi

elmel inşaat Dikili Su Evleri


HSL Gayrimenkul imzası ile İzmir Dikili 'de yaşama geçirilen Dikili Su Evleri 'nde satışlar devam ediyor. Proje 3 etap halinde yükseliyor.


İlk etabındaki 28 villanın satışa sunulduğu Dikili Su Evleri 'nde yer alan konutların tamamı 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Dikili Su Evleri 'nde fiyatlar 225 bin liradan başlıyor, projedeki villaların alanları 120 metrekare ile 145 metrekare arasında değişiyor.


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Dikili Su Evleri 'nin anahtar teslimlerinin Aralık 2013'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Salihleraltı Bölgesi 'nde yer alan  Dikili Su Evleri; sahile, termal tesislere, antik kentlere, Dikili merkeze ve Sarımsaklı'ya yakın mesafede yükseliyor.


Telefon : 0232 671 93 10

Web adresi: http://www.dikilisuevleri.com

Ceren...