03 / 05 / 2024

Elpaşa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Elpaşa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Elpaşa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Nedal Alhorani Albasha tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül 2014 tarihinde Fatih, Demirtaş Mahallesi'nde kuruldu.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Tokaç Otomotiv Yedek Parça İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tokaç Otomotiv Yedek Parça İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Tokaç tarafından kuruldu.

Mk Kızılboğa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Kızılboğa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Mehmet Kızılboğa tarafından kuruldu.

Hacı Özdoğa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacı Özdoğa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Demir tarafından kuruldu.

Invesco Asıa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Invesco Asıa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te   10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Soysal tarafından kuruldu.

İdepa İdeal Geri Dönüşüm Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

İdepa İdeal Geri Dönüşüm Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Muslu tarafından açıldı.

Emça İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emça İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çamoğlu tarafından kuruldu.

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kayabaşı Şubesi açıldı!

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kayabaşı Şubesi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sinanağa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sinanağa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Al Aıdy Al Ameena İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Aıdy Al Ameena İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohmmad Khaır Al Naal ve Muhammed Tomeh ortaklığında kuruldu. 

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi açıldı!

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Akkonak Turizm Otel İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Akkonak Turizm Otel İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi bugün 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Eac Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açılıd!

Eac Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Elpaşa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Elpaşa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Elpaşa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamed Nedal Alhorani Albasha tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu. 


Elpaşa İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.      Her nevi İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. b.      Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. c.       Her türlü nalburiye işleri yapmak.   d.Her türlü inşaat taahhüt...