03 / 05 / 2024

Elrafdin Kapı Emlak nerede

Elrafdin Kapı Emlak nerede

Elrafdin Kapı Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Adel Abood ve Younus Saad ortaklığında kuruldu.

Yabancılar için 'ikamet yasağı' krize neden oldu! İnşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu!

Alanya'nın 4 büyük mahallesinde yabancılar için uygulanan 'ikamet yasağı' ekonomik ve sosyal krize neden olurken, birçok inşaat ve emlak firmaları kapısına kilit vurdu.

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Kapısı Gayrimenkul İnşaat Emlak Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Sena Hançer tarafından kuruldu.

Kapıağası Yakup Ağa Hamamı 96 milyon TL'ye satılıyor!

471 yıl önce İstanbul Kocamustafapaşa'da Mimar Sinan tarafından inşa edilen Kapıağası Yakup Ağa Hamamı satışa çıkardı. Emlak piyasasına giren tarihi yapının fiyatı ise 96 milyon TL olarak belirlendi.

Tanyer Yapı'ya İzmir Emlak Fuarı'nda yoğun ilgi!

İzmir'de düzenlenen İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapıları açtı. Fuara, katılan Tanyer Yapı, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

İzmir Emlak Fuarı kapılarını açıyor!

Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, konut sahibi olmak isteyenlere önemli fırsatlar sunacak. Fuarın resmi açılış töreni bugün, saat 14:00'te Fuar İzmir'de yapılacak. 

Sinan Aksu, Emlak Konut bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız yönetim kurulu üyesi hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO'dan ihraç tavanına yönelik ihraç belgesi açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP), Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 16.08.2018 tarih ve 38/955 sayılı kararı ile onaylanan ihraç tavanına yönelik ihraç belgesi yayınladı.

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

CNR Emlak Fuarı 13 Aralık'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak  6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri Ve Finansmanı Fuarı, 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak. 

Emlak Konut, Merkez Ankara'nın değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Merkez Ankara projesinin değerleme raporunu KAP'ta yayınladı... 

Emlak Konut 2018 1. çeyrek geçici vergi beyannamesi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2018 1. çeyrek geçici vergi beyannamesini yayınladı.

İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27 Eylül'de!

İzmir Ticaret Odası ve İzmir Emlak Komisyoncuları Odası tarafından Elit Fuarcılık organizasyonunda düzenlenen İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27 Eylül’de kapılarını açacak. 

İzmir Emlak Gayrimenkul Fuarı basın lansmanı 20 Nisan'da!

İzmir Ticaret Odası ve İzmir Emlak Komisyoncuları Odası önderliğinde, Elit Fuarcılık tarafından organize edilen İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 21 Haziran'da kapılarını açıyor.

Elrafdin Kapı Emlak nerede Haberi

Elrafdin Kapı Emlak nerede

Elrafdin Kapı Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Adel Abood ve Younus Saad ortaklığında kuruldu.

Elrafdin Kapı Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a)Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Elrafdin Kapı Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Molla...