30 / 06 / 2024

Elsa Property Turizm iletişim

Elsa Property Turizm iletişim

Elsa Property Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hafezi, Naser Samadi ve Kaan Özeren ortaklığında kuruldu.

Uco Property Turizm Emlak Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uco Property Turizm Emlak Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Umutcan Ok tarafından kuruldu.

Ars Property Gayrimenkul İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ars Property Gayrimenkul İnşaat Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Durmuş ve Zafer Arslan ortaklığında kuruldu.

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Okay tarafından kuruldu.

Property Figure İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Figure İnşaat Turizm Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Alaa El Dajanı tarafından kuruldu.

Namira Property İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Namira Property İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Delaram Pourjam, Mojgan Yaghoubı ve Pedram Pourjam ortaklığında kuruldu.

Nil Property Emlak Pazarlama Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nil Property Emlak Pazarlama Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Jeddyzahraeı, Seyedehmelıka Etemad ve Şenol Birben ortaklığında kuruldu.

Professor Property Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Professor Property Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Anas Alsagherjı tarafından kuruldu.

Ruaia Property Emlak İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Ruaia Property Emlak İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ezzeddın Neameh tarafından  kuruldu.

Vatan Property İnşaat Gayrimenkul Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Property İnşaat Gayrimenkul Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Arıf Saadet tarafından kuruldu.

Elite Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elite Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Ali Balcı tarafından kuruldu.

Tur Property Turizm Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tur Property Turizm Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Khantoumani ve Mustafa Kaya ortaklığında kuruldu.

Elsa Property Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elsa Property Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hafezi, Naser Samadi ve Kaan Özeren ortaklığında kuruldu.

Elsa Global Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elsa Global Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Jalal Babaeırad ve Elham Hafezı ortaklığında kuruldu. 

Elsa Property Turizm iletişim Haberi

Elsa Property Turizm iletişim

Elsa Property Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hafezi, Naser Samadi ve Kaan Özeren ortaklığında kuruldu.

Elsa Property Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2.Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Elsa Property Turizm Ticaret Limited Şirketi adres: Adnan Kah.Mah.Yavuz S.Selim Bl Perla Vista Sit.No:1 B/54...