17 / 05 / 2024

elsad 2015 kentsel dönüşüm raporu

elsad 2015 kentsel dönüşüm raporu

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği İmar ve Kentsel Dönüşüm Çalışma Grubu tarafından hazırlanarak Vali ve Belediye Başkanına iletilen Elazığ İmar Revizyonu ve Kentsel Planlama Süreci Raporu basına açıklandı.

Eskişehir'de akıllı kentsel dönüşümün 2015 yılı değerlendirildi!

Eskişehir'de geleceğin yaşanabilir kentini kurmak amacıyla Tepebaşı Belediyesi'nde "Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması için Yenileme Modeli" (REMOURBAN) Projesi, 2015 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

2015 Yeni Mamak kentsel dönüşüm kura sonuçları!

2015 Yeni Mamak kentsel dönüşüm kura sonuçları henüz açıklanmadı. Kura çekiliş töreni bugün düzenlenen proje 11 etap halinde hayata geçiriliyor.

Selimiye Camii çevresi kentsel tasarıma mali destek!

Trakya Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı çerçevesinde destek almaya hak kazanan projeler belli oldu. Edirne Belediye Başkanlığı’nın Selimiye Camii Çevresi Kentsel Tasarım Ve Peyzaj Projesi de desteklenecek.

TOKİ Bayburt Merkez'de kentsel tasarım projesi hazırlatacak!

TOKİ Bayburt Merkez Genç Osman Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kentsel tasarım projesi hazırlatılması işi ihalesi 10 Kasım 2015 tarihinde saat 11.00'de gerçekleşecek.

Bursa Nilüfer kentsel yenilemede Türkiye'ye örnek olacak!

Nilüfer'de, belediyenin 2015 yılında en ağırlıklı maddelerinden biri olan "kentsel yenileme" insan odaklı gerçekleştirilecek. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel yenilemede Türkiye'ye model olacaklarını söyledi.

Melikgazi'de kentsel dönüşüm kapsamında 642 daire inşa edildi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşümün başarı ile uygulandığını Melikgazi İlçesi'nde 2015 yılında 642 daire ile 2 dükkan inşa edildiğini söyledi.

Kayseri Melikgazi'de 2015'te 642 daire inşa edildi!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentsel dönüşümün başarı ile uygulandığını Melikgazi İlçesi'nde 2015 yılında 642 daire ile 2 dükkan inşa edildiğini söyledi.

Melikgazi'de kentsel dönüşümle 642 daire inşa edildi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kentsel dönüşümün başarı ile uygulandığını Melikgazi İlçesinde 2015 yılında 642 daire ile 2 dükkan inşa edildiğini söyledi.

Melikgazi'de kentsel dönüşümle 642 konut inşa edildi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün başarı ile uygulandığını Melikgazi İlçesinde 2015 yılında 642 daire ile 2 dükkan inşa edildiğini söyledi

Bahçekent Emlak Konutları ödeme planı detayları 2015!

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen projede 1506 adet konut, 282 adet ticari ünite bulunuyor. Bahçekent Emlak Konutları ödeme planı detayları 2015 peşinatta yüzde 10 indirim yapılıyor.

Balıkesir Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi 22 Ekim'de!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Balıkesir Ticaret Odası tarafından organize edilen Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi 22 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Akplaza İş Merkezi, 2015 European Property Awards’ta ödül aldı!

Akplaza İş Merkezi 2015 European Property Awards’ta ofis geliştirme dalında ödül kazandı. Ali Manço projenin neden ödüle layık görüldüğünü, “Akplaza bulunduğu Piyalepaşa Bulvarı hattının kentsel dönüşümündeki en önemli kilometre taşlarından biri. " dedi.

Kentsel dönüşüm ve enerji verimliliği semineri başladı!

4 Ekim'e kadar sürecek "RAL CRC 2015 İstanbul" ilk defa Türkiye'de gerçekleştiriliyor. Fuarda "Kentsel Dönüşüm ve Enerji Verimliliği" konusu ele alınacak.

elsad 2015 kentsel dönüşüm raporu Haberi

elsad 2015 kentsel dönüşüm raporu

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği, Elazığ'ın İmar revizyonu ve kentsel planlama sürecine ilişkin bir rapor hasırladı. Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediyesi'ne sunulan raporda kentin imar ve kentsel dönüşümüne kolaylık sağlayacak öneriler yer alıyor. İmar planlarının şehirlerin sosyal, ekonomik ve kültürel dokusunu meydana getiren en önemli hücrelerden biri olduğu vurgulanan raporda. Kent planlan hücreler indeki bozuklukların, ilk etapta şehri yaşanılabilir olmaktan uzaklaştırdığı ve akabinde kentin sosyal ve ekonomik cazibesini kaybetmesine neden olduğu belirtildi. 


Elazığ'ın günümüz itiban ile bir cazibe merkezi olmamasında imar planlarında yıllardan beri işlenen hatalı uygulamaların etkisinin iyi idrak edilmesi gerektiği vurgulanan raporda Elazığ'ın gelecek 4ü yıllık planlama esaslannın belirleneceği revizyon sürecinin iıısanlann daha yaşanabilir ve refah düzeyi yüksek bir kenti fazlasıyla hak ettiği bilinci esas alınarak ve hakkaniyet çizgisi...