03 / 05 / 2024

Eltes İnşaat dap

Eltes İnşaat dap

DAP Yapı, emlak konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Kartal’daki denize sıfır 60 dönümlük arsası için Aralık 2012’de yaptığı ihale sonucunda Eltes ile başladığı ortaklığı satın alma ile sonuçlandırdı.

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Dap Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dap Mimarlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Aksu tarafından kuruldu.

DAP Yapı Ayazağa projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan DAP Holding'in iştiraki Eltes İnşaat, yeni projesi için start verdi. Şirketin 3.1 milyar TL'lik yeni projesi için yer teslimi yapıldı...

DAP Yapı Ayazağa projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO’nun Sarıyer'dekiTürk Telekom Arena’ya komşu arsası için düzenlediği ihaleyi DAP Holding’in iştirak şirketi Eltes İnşaat kazanmıştı. Şirket ve Emlak Konut GYO arasında imzalar atıldı.

Avrupa Yakası’nın en değerli arsası DAP Yapı'nın oldu!

Emlak Konut GYO’nun, İstanbul Sarıyer Ayazağa’da Galatasaray’ın stadı Türk Telekom Arena’ya komşu arsası için düzenlediği ihaleyi DAP Holding’in iştirak şirketi Eltes İnşaat kazandı. Şirket bu alanda geliştireceği proje için 3 milyar 111 milyon TL gelir taahhüt etti.

Emlak Konut GYO'nun Ayazağa arsasına 3.1 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut GYO İstanbul Sarıyer Ayazağa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu gerçekleşti. Eltes İnşaat ihaleye en yüksek teklifi veren şirket oldu...

TOKİ Iğdır Tuzluca Projesi inşaatı ihalesi yarın!

Iğdır Tuzluca Projesi (DAP) (Ünlendi Barajı Sulaması) İnşaatı (E-İHALE)  ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Emlak Konut Riva ihalesinin 2. oturumu 15 Haziran'da!

Emlak Konut Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 15 Haziran'da yapılacak. İhalenin birinci oturumuna Dap Yapı bünyesindeki Eltes İnşaat arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 1 milyar TL teklifi ile ihaleye damga vurdu.

Galatasaray Riva arazisine en yüksek teklif DAP Yapı'dan!

Emlak Konut İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu bugün gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklifi 1 milyar TL ile DAP Yapı'nın sahip olduğu Eltes İnşaat verdi.

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın Satış Direktörü oldu!

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın yeni Satış Direktörü oldu. Sektörde uzun yıllardır çalışma hayatı olan Kaya, daha önce Dap Yapı, Kiler Grubu ve Kuzu Group'ta görev aldı.

Üsküdar Hava Lojmanları için Dap'a yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinde yer teslimi Dap Yapı bünyesindeki Eltes İnşaat - Istlife Yapı'ya yapıldı.

Emlak Konut'un Üsküdar ihalesini Eltes İnşaat ve Istlife aldı!

Emlak Konut GYO'nun Üsküdar-Barbaros'taki Hava Subayı Lojmanları arsasının dünkü ihalesi kıran kırana geçti. İhaleyi Eltes İnşaat- Istlife ortaklığı kazandı.

Eltes İnşaat dap Haberi

Eltes İnşaat dap

Aralık 2012’de yapılan ihaleyi 1 milyar 335 milyon liralık hasılat taahhüdü ile en yüksek teklifi veren DAP Yapı-Eltes ortaklığı ihaleyi kazanmıştı. İstMarina projesi için el sıkışan Ağaoğlu ve DAP Yapı’nın ihale için başlayan ortaklık yapısı kısa süre sonra değişmişti. Daha önce geliştirdiği “My” konseptli projeleriyle tanınan ve Kartal’daki projede yüzde 51 hak sahibi olan Ağaoğlu şirketlerinden Eltes İnşaat’ın payı yüzde 0.50’ye düşmüş, DAP Yapı’nın payı yüzde 99.50’ye çıkmıştı.


DAP Yapı, 28.04.2015 tarihinde, temsili bir oranla projede kalmaya devam eden Eltes İnşaat Tesisat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi hisselerinin %100’ünü satın alarak bünyesine kattı.


DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz satın almaya ilişkin yaptığı değerlendirmede, “DAP Yapı olarak ilk proje ortaklığımızdı. Eltes, ihalede yeterlilik oranı için bulunuyordu. Neticede sorumluluk bizdeydi ve...