10 / 05 / 2024

elvin avidor

elvin avidor

Televizyon ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla geniş kitleler tarafından tanınan mimar Selim Yuhay hayatını Burcu Yuhay soyadını alan kız arkadaşıyla birleştirdi.

Elbirel Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Elbirel Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Elvin Pırverdi tarafından kuruldu.

Elvin Gold Grup Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Elvin Gold Grup Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 120 bin TL sermaye bedeli ile Alireza Hosseini Okhchelar, Mohammadhossein Houshmand ve Seyyed M. Tahami Sırjani ortaklığıyla kuruldu.

Fresh Fruitfood Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fresh Fruitfood Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elvin Baghırov tarafından kuruldu.

Seçgin Celep Mimarlık Tasarım Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçgin Celep Mimarlık Tasarım Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Elvin Deniz Seçgin ve Umut Utku Celep ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mimar Selim Yuhay'a hapis cezası istemi!

"Güle Güle Oturun" programının yaratıcısı ve sunucusu ünlü mimar Selim Yuhay'a hapis cezası istendi. Eski eşi Evlin Avidor, Yuhay'ın boşanmanın ardından çocuklarının eğitim, sağlık vb. giderleriyle ilgilenmediğini iddia etti.

Mimar Selim Yuhay'ın eski eşinden 50 bin liralık tazminat davası!

Mimar Selim Yuhay’dan iki yıl önce boşanan balerin Evlin Avidor, eski eşi ile Deniz Akkaya, Seren Serengil, Cengiz Semercioğlu hakkında 50 bin liralık tazminat davası açtı

Elvin Yapı Malzemeleri Metal Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elvin Yapı Malzemeleri Metal Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Camcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Rumeli Caddesi'nde kuruldu.

Mimar Selim Yuhay ile Evlin Avidor boşandı!

Ünlü mimar Selim Yuhay, iki yıl önce üç çocuğunun annesi balerin eşi Evlin Avidor’dan (Yuhay) anlaşmalı boşandı. Yuhay, eski eşi Evlin Avidor’a maddi tazminat davası açtı.

As Planlama Kentsel Dönüşüm Proje Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Planlama Kentsel Dönüşüm Proje Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elvin Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu.

Tek1 Grup Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek1 Grup Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Elvin Suleymanov tarafından 1 milyon 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Eyüp, Göktürk Mahallesi'nde kuruldu.

Yapı Kredi, 948'inci şubesini Eskişehir'de açtı!

Yapı ve Kredi Bankası AŞ, 948' inci şubesini gerçekleştirilen bir tören ile açtı. Eskişehir Atatürk Bulvarı Şubesi Müdürü Elvin Fatma Akpınar, açılışta bir konuşma yaptı.

Novi Bakü İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Novi Bakü İnşaat Limited Şirketi, Elvin Suleimanov, Mustafa Özbayrak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık 2013 tarihinde Merter, Fatih Caddesi, Uzun Sokak'ta kuruldu

Elvin Tekstil yanmayan perde üretiyor!

Bursa'da, siparişlere göre özel projeler üreten firmanın, güç tutuşan, ateşe dayanıklı, antibakteriyel, antialerjik, leke itici, kendini temizleyen, koku gideren teknik tekstil ürünü perdeleri, Çin'in de aralarında bulunduğu 82 ülkeye satıyor....

elvin avidor Haberi

elvin avidor

Kanal D ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla tüm Türkiye'de adını duyuran mimar Selim Yuhay, ikinci evliliğini Burcu Öztektaş ile yaptı. İlk evliliğini Elvin Avidor ile yapan Yuhay, evlilik karelerini Instagram hesabından yaptı. "Biz Evlendik" mesajıyla eşiyle birlikte çekildikleri mutlu anların fotoğraflarını paylaşan Selim Yuhay'ın ilk evliliği 2005-2015 yılları arasında 10 yıl sürmüştü.

KANAL D TELEVİZYONUNDA 3 YIL SUNUCULUK YAPTI

Selim Yuhay,  Kanal D ekranlarında 2012 yılında yayın hayatına başlayan ve uzun süre gündüz kuşağında ilgiyle izlenen Evim Şahane programını 19 Ağustos 2015 tarihine kadar sürdürdü. Yuhay, 2016 yılında TV8'de yayınlanan Güle Güle Oturun programıyla ekranlara geri döndü ve program kısa sürede sona erdi. Daha 2021 yılında Kanal D'de Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim adlı programı sunmaya başladı ve program 23. bölümü ile yayından kaldırıldı.

Yuhay Mimarlık isminde bir şirketi bulunan Selim Yuhay, 1994...