10 / 05 / 2024

Elvin Suleymanov

Elvin Suleymanov

Tek1 Grup Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Elvin Suleymanov tarafından 1 milyon 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Eyüp, Göktürk Mahallesi'nde kuruldu.

Elbirel Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Elbirel Gayrimenkul Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Elvin Pırverdi tarafından kuruldu.

Elvin Gold Grup Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Elvin Gold Grup Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 120 bin TL sermaye bedeli ile Alireza Hosseini Okhchelar, Mohammadhossein Houshmand ve Seyyed M. Tahami Sırjani ortaklığıyla kuruldu.

Pss Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pss Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Sahıb     Suleymanov tarafından kuruldu. 

Fresh Fruitfood Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fresh Fruitfood Gıda İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elvin Baghırov tarafından kuruldu.

Seçgin Celep Mimarlık Tasarım Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçgin Celep Mimarlık Tasarım Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Elvin Deniz Seçgin ve Umut Utku Celep ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Elvin Yapı Malzemeleri Metal Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elvin Yapı Malzemeleri Metal Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Camcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Rumeli Caddesi'nde kuruldu.

As Planlama Kentsel Dönüşüm Proje Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Planlama Kentsel Dönüşüm Proje Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elvin Özdemir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu.

Tek1 Grup Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek1 Grup Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Elvin Suleymanov tarafından 1 milyon 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Eyüp, Göktürk Mahallesi'nde kuruldu.

Yapı Kredi, 948'inci şubesini Eskişehir'de açtı!

Yapı ve Kredi Bankası AŞ, 948' inci şubesini gerçekleştirilen bir tören ile açtı. Eskişehir Atatürk Bulvarı Şubesi Müdürü Elvin Fatma Akpınar, açılışta bir konuşma yaptı.

Novi Bakü İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Novi Bakü İnşaat Limited Şirketi, Elvin Suleimanov, Mustafa Özbayrak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık 2013 tarihinde Merter, Fatih Caddesi, Uzun Sokak'ta kuruldu

Elvin Tekstil yanmayan perde üretiyor!

Bursa'da, siparişlere göre özel projeler üreten firmanın, güç tutuşan, ateşe dayanıklı, antibakteriyel, antialerjik, leke itici, kendini temizleyen, koku gideren teknik tekstil ürünü perdeleri, Çin'in de aralarında bulunduğu 82 ülkeye satıyor....

Elvin Tekstil'den leke tutmayan perde

Elvin Tekstil, leke tutmayan perde üretti

Ünlü otel ve konutları Elvin Tekstil renklendiriyor

Bursa'da kurulu bir firma, üretiminin yüzde 80'ini Avrupa, Ortadoğu, Uzakdoğu ülkeleri ve ABD'ye ihraç ediyor

Elvin Suleymanov Haberi

Elvin Suleymanov

Tek1 Grup Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Elvin Suleymanov tarafından 1 milyon 200 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu. 


Tek1 Grup Yapı Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...