15 / 05 / 2024

Elvis Presleyin balayı evi nerede

Elvis Presleyin balayı evi nerede

Rock'ın Kralı lakaplı ABD'li şarkıcı Elvis Presley ve Priscilla Presley'in 1967'de balayını geçirdiği ev 6 milyon dolara satılıyor.

Bungalov evlere rağbet her geçen yıl artıyor!

Bungalov evlere yönelik faaliyet gösteren turizm acentesi Tatilox.com  Kurucu Ortağı Ahmet Çavğa, kış turizminde ve balayı çiftleri arasında bungalov evlere rağbetin her geçen yıl arttığını açıkladı.

Sıla ve Hazer Amani Kilyos'ta ev bakıyor!

​​​​​​​ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ve ünlü şef Hazer Amani, 13 Ocak'ta evlendi. Çift balayı için Roma'ya gitti. Balayı dönüşü ev bakacak olan çift Kilyos tarafında bahçeli bir ev arıyor...

Sıla ve Hazer Amani Kilyos'ta bahçeli ev alacak!

13 Ocak'ta dünya evine giren Sıla ve Hazar Amani balayı dönüşünde yeni ev arayışına girdi. Kilyos'ta bahçeli ev almayı düşünen çift emlakçılarla görüşmeye başladı.

Erol Özmandıracı ile Naz Elmas Maldivler'de!

Güzel oyuncu Naz Elmas ile eşi Erol Özmandıracı balayı için Maldivler'e gitti. Naz Elmas tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor...

Mesut Özil'in Alaçatı'daki süper lüks villası beğeni topluyor!

Mesut Özil ve Amine Gülşe, balayını ünlü futbolcunun Çeşme’de 3 bin 500 metrekare arazi üzerine yaptırdığı süper lüks villada geçiriyor...

Turizm beldelerinde imar barışı fırsatçılığı!

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden olan Antalya'nın Kaş ilçesi imar barışı fırsatçılarına rant kapısı oldu. Heyelan bölgesinde inşaat yapan fırsatçılar bunları 'helal', 'korunaklı' veya 'balayı' vilaları diyerek kiralıyor.

Elvis Presley'in balayı evi 6 milyon dolara satılıyor!

Rock'ın Kralı lakaplı ABD'li şarkıcı Elvis Presley ve Priscilla Presley'in 1967'de balayını geçirdiği ev 6 milyon dolara satılıyor.

AGED: Tapuda olması gereken değişiklik oldu!

Ankara Gölbaşı Emlak Müşavirleri Derneği (AGED) adına açıklama yapan Başkan Kazım Balay, Gölbaşı Tapu Müdürü’nün değişmesinde siyasi bir yön olmadığını, vatandaşın şikayetinin göz önüne alındığını belirtti.

Burak Özçivit Fahriye Evcen'in İstinye'deki evine taşındı!

Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti, balayı dönüşünde Fahriye Evcen’in uzun süredir oturduğu İstinye’deki evinde yaşamaya başladı.

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, Zincirlikuyu'ya taşındı!

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, Los Angeles'ta evlenerek balayı için uzun süre Amerika'da kalmışlardı. Türkiye'ye dönen ünlü çift Zincirlikuyu'daki lüks bir rezidansa taşındı.

Arven Grup İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arven Grup İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet emin Balay tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Balay Mimarlık Madencilik İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Balay Mimarlık Madencilik İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Bülent Alay imzasıyla kuruldu.

Tarkan, Seyşeller'de günlük 1.600 euroya villa kiraladı!

Tarkan’ın, eşi Pınar Dilek ile gecikmeli balayı yaptığı otel, Seyşeller’in en lüksü... Megastar’ın 21 gün kaldığı villanın günlük ücreti ise 1.600 Euro

Elvis Presleyin balayı evi nerede Haberi

Elvis Presleyin balayı evi nerede


Rock'ın Kralı lakaplı ABD'li şarkıcı Elvis Presley ve Priscilla Presley'in 1967'de balayını geçirdiği Kaliforniya'da yer alan lüks malikâne, 6 milyon dolardan satışa çıktı. Sabah'ta yer alan habere göre, Elvis ve Priscilla'nın en mutlu günlerini geçirdiği ev, mimar William Krisel tarafından 1960'ta hayata geçirildi. Hem San Jacinto Dağları hem de Coachella Vadisi'nin muhteşem manzarasına sahip 5 bin metrekare alana inşa edilen malikânede 5 oda, 5 tuvalet, bir büyük yüzme havuzu ve bir de tenis kortu yer alıyor. Satışa çıkarılan evin her köşesinde Presley'e ait anılar...