16 / 05 / 2024

Elysiumda hangi bölümler var

Elysiumda hangi bölümler var

Ofton İnşaat, İstanbul Bomonti'de Elysium Art Şişli projesini inşa ediyor. Mimari yapısı, iç dekorasyon ve yaşam stiliyle sanatı ön planda tutan proje, işyeri, otel ve konuttan oluşacak.

Üniversite tercihini yapacak gençler için ipuçları! İşe alımlarda en çok tercih edilen üniversite ve bölümler hangileri?

Kariyer.net, ‘İşverenin Tercihi’ analizinin sonuçlarını açıkladı. Analiz özellikle üniversite tercihlerini yapacaklar için rehber niteliğinde.  Analiz, hangi üniversitelerden ve hangi bölümlerden mezun olanların daha kolay iş bulduğuna ilişkin önemli sonuçlar ortaya koydu.

Turan Kaya kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Turan Kaya hangi bölümden mezun oldu? Görev aldığı şirketlerde hangi alanlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? ? Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Turan Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Uğur Gökçe hangi bölümden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu? Astor Enerji’de hangi alanda çalışıyor?

Uğur Gökçe kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Astor Enerji’de hangi kaç yılında ve hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Uğur Gökçe ile ilgili merak edilen her şey...

Türkiye’de mezunları en çok para kazanan bölümler hangileri? Lisans ve önlisans için tek tek açıklandı!

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye'de lisans mezunlarının kayıtlı istihdam oranı yüzde 71,7 şeklinde olurken; lisans mezunlarında ortalama iş bulma süresi ortalama 13,9 ay olarak belirlendi. İşte en çok iş bulabilen ve en çok kazandıran bölümler...

Üniversite 2 yıllık ve 4 yıllık bölümler neler? YKS (TYT-AYT-YDT) puan türü ile nasıl yerleşilir?

ÖSYM tarafından gerçekleştiren YKS maratonu sona erdi. Bu kapsamda öğrenciler üniversite 2 yıllık ve 4 yıllık bölümlerin neler olduğunu sorguluyor.

Öğretim elemanı olmak isteyenler dikkat! İlan açıldı, işte alım yapılacak bölümler

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim elemanları almak üzere ilan yayınladı. İşte alım yapılacak bölümler ve başvuru detayları...

Öğretim elemanı olmak isteyenler dikkat! İlan açıldı, işte alım yapılacak bölümler

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim elemanları almak üzere ilan yayınladı. İşte alım yapılacak bölümler ve başvuru detayları...

TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

TRT'de görev yapıp kariyer düşünenler için harika bir fırsat sunuluyor. Kamuda görev yapmak ve kontenjan dolmadan kendini TRT'de istihdam etmek isteyen vatandaşlar elini çabuk tutun. Peki TRT işçi alımı ne zaman olacak? TRT hangi bölümlerde işçi alımı yapacak? Başvuru şartları neler?

Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır?

Tapu işlemleri belli yaş aralıklarında yapılmaktadır. Tapu devri nedir, Tapu için sağlık raporu hangi bölümden alınır? İşte detaylar!

İzmir Urla'da 56 villalı sitedeki bazı bölümler için yıkım kararı!

İzmir Urla'da ilçesinde geçtiğimiz senede 6 Ekim tarihinde, kumar oynatıldığı ve sahte içki satıldığı iddiasıyla jandarma tarafından operasyon gerçekleştiren Bademler Mahallesi'ndeki 56 villalı sitede bazı bölümlerin imara aykırı ve kaçak yapıldığı öğrenildi.

Turizm tesislerindeki bağımsız bölümler tesis kapasitesine dahil edilebilecek!

Turizm Tesislerinin Niteliklerine İlişkin Yönetmeliğin Uygulanmasına Dair Tebliğde değişiklik yapıldı. Yeni düzenlemeyle, üzerinde irtifak hakkı veya kat mülkiyeti tesis edilmiş bağımsız bölümlerin, tesis kapasitesine dahil edilmesi" imkanı sunuldu.

Deniz GYO Bahçeşehir AVM'de 2 bağımsız bölüm 6 milyon TL'ye satıldı!

Deniz GYO'nun Başakşehir'de bulunan ana gayrimenkulde konumlu, toplam KDV dahil 5 milyon 156 bin TL ekspertiz değeri olan E Blok içerisinde yer alan 4 ve 5 nolu bağımsız bölümler KDV dahil 6 milyon 18 bin TL tutarında bedel ile satışı yapıldı. 

23 maddede bağımsız bölümler ile arsa payı ve ortak alanlar bağlantısı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "23 maddede bağımsız bölümler ile arsa payı ve ortak alanlar bağlantısı" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Elysiumda hangi bölümler var Haberi

Elysiumda hangi bölümler var

Ofton İnşaat, İstanbul Bomonti'de Elysium Art Şişli projesini inşa ediyor. Mimari yapısı, iç dekorasyon ve yaşam stiliyle sanatı ön planda tutan proje, işyeri, otel ve konuttan oluşacak. 


Projede, mimari yapıdan iç dekorasyona kadar sanat esintileriyle enstantaneler yaratılarak, yaşayacak olan herkesin, tüm sanatsal faaliyetleri yanı başlarında bulabilecekleri klasik, modern ve minimalist yaklaşımları bir arada sunulacak. 


Takvim 


Tel: 0212 343 51 43

Web: