19 / 05 / 2024

Ema Kayayol Birlikteliği İnşaat adres

Ema Kayayol Birlikteliği İnşaat adres

Ema Kayayol Birlikteliği İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 60 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Yılmaz, İzzet Kaya ve Kasım Yol ortaklığında kuruldu.

Suzuki Burgman 400’ün fiyatı ne kadar? İşte 23 Eylül 2022 Suzuki Burgman 400 fiyat listesi

Pratiklik ve rahatlığın çekici birlikteliğini, konforlu bir motosiklet sürüşü ile yaşamak isteyenler için Suzuki Burgman 400 biçilmiş kaftan. Peki Suzuki Burgman 400 kaç lira? İşte yanıtı

IMF ve BM’de Türkiye’de açlık tablosu 14,8 milyon kişi yetersiz besleniyor

IMF uzmanları savaşın küresel açlık dalgasına neden olabileceği uyarısında bulunurken hazırlanan raporda Türkiye detayı dikkat çekti. IMF ve Birleşmiş Milletler birlikteliğinde hazırlanan raporda Türkiye’de açlığın arttığının altı çizilirken durumun ilerleyen dönemde daha da kötüleşebileceği belirti

Ema Kayayol Birlikteliği İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Kayayol Birlikteliği İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 60 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Yılmaz, İzzet Kaya ve Kasım Yol ortaklığında kuruldu.

Ema Yılmaz İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Yılmaz İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Yılmaz tarafından kuruldu. 

Jennifer Lopez New York’taki evini satıyor!

Amerikalı oyuncu, şarkıcı, moda tasarımcısı, dansçı ve yapımcı olarak tanınan Jennifer Lopez şu sıralar Alex Rodriguez'le olan birlikteliği ile gündemde. 

Ema Gayrimenkul Kuyumculuk İnşaat Ve Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Gayrimenkul Kuyumculuk İnşaat Ve Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Emanetoğlu tarafından kuruldu.

Ravena duvar kağıtlarının lansmanı gerçekleştirdi!

Alman RASCH markası ve HANNAHOME birlikteliği ile kurulan RAVENA duvar kağıtlarının lansmanı gerçekleştirdi.

Galatasaray, Dumankaya ile yollarını ayırdı!

Sezon başında Dumankaya İnşaat firması ile 3 yıllık forma göğüs sponsorluğu anlaşmasına imza atan Galatasaray Kulübü, bu birlikteliği dün akşam itibarı ile sonlandırdı.

İKÜ İç Mimarlık Kursu 3. Milli Kurultayı başladı!

'Kuram ve uygulama birlikteliği' üst temasıyla iç mimarlık platformuna katkı sağlamayı hedef alan İç Mimarlık Kursu 3. Milli Kurultayı (İÇMEK), İstanbul Kültür Üniversitesi'nin ev sahipliğiyle başladı.

Ema Cadde 24 Halkalı fiyat!

Toplam 119 adet home ofis, 69 daire ve 70 dükkandan meydana gelen Cadde 24 projesi Ema Ortak Girişimi tarafından hayata geçiriliyor. Ema Cadde 24 Halkalı fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

İnistanbul Gala'da 1.140 ünitenin 875'i satıldı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi Topkapı’da yükselen İnistanbul Gala’da yoğun ilgi ve satış hızı nedeniyle yeni bir blok satışa açıldı. 3 haftada 1.140 üniteden 875’i satıldı. Proje, ön talepte 7 binin üzerinde başvuru aldı.

İnistanbul Gala’da satışların yüzde 80'i 3 haftada tamamlandı!

İş GYO ve Nef birlikteliğinin ilk projesi İnistanbul Gala’ya yatırımcıların ve konut sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisi üzerine projede yeni bir blok satışa açıldı. Projede satışların başlamasından bu yana 1.140 üniteden 875’i satıldı.

Park Mozaik'te 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Teslimler 2016'da!

Tepe-Mesa Mesken birlikteliği ile Ankara'da inşa edilen Park Mozaik'te daireler 470 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimlerinin ise 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Ema Kayayol Birlikteliği İnşaat adres Haberi

Ema Kayayol Birlikteliği İnşaat adres

Ema Kayayol Birlikteliği İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 60 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Yılmaz, İzzet Kaya ve Kasım Yol ortaklığında kuruldu.

 
Ema Kayayol Birlikteliği İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi konusu:
INSAAT a. Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Ema Kayayol Birlikteliği İnşaat Taahhüt Ticaret Limited...