08 / 05 / 2024

Ema Turkey nerede

Ema Turkey nerede

1990 yılından itibaren yüksek teknoloji ile tecrübeli kadrosuyla çalışmalarına tam gaz devam eden Ema Turkey, Dragos Park Plaza'ya taşındı.

Ema Turkey Dragos Park Plaza'ya taşındı!

1990 yılından itibaren yüksek teknoloji ile tecrübeli kadrosuyla çalışmalarına tam gaz devam eden Ema Turkey, Dragos Park Plaza'ya taşındı.

Viaport Venezia nerede?

Viaport Venezia nerede konumlandırılıyor; Eski Edirne Asfaltı, Metris Kavşağı, Küçükköy Gaziosmanpaşa'da yer alıyor...

Ataşehir Varyap Meridian nerede?

Ataşehir Varyap Meridian nerede , telefon numarası, konum, adres bilgisi ve proje detayları haberimiz içerisinde yer alıyor...

Varyap Plaza Pendik nerede? Telefon numarası!

Tuzla Tersanesi'nin arka tarafında hayata geçirilen Varyap Plaza Pendik nerede, ulaşım, kroki, telefon ve adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Gaziosmanpaşa Viaport Venezia nerede?

Viaport Venezia, Metris Kavşağı’ dönemecinde yükseliyor. Gaziosmanpaşa Viaport Venezia nerede, nasıl gidilir, konumu ve ulaşımı hakkındaki tüm bilgiler haberimizde yer alıyor

Nef Flats Levent 163'ün satışını Turkey Sotheby's üstlendi!

Bir Nef keşfi olan Foldhome sisteminin uygulandığı NEF Flats Levent 163’ün satış ve kiralamalarını Turkey Sotheby’s International Realty üstlendi.

Metropol İstanbul nerede!

Metropol İstanbul nerede , nasıl gidilir , konumu ve ulaşımı hakkındaki en güncel bilgiler Türkiyenin öncü emlak sitesi emlakkulisi.com 'da yer alıyor.

Varyap Plaza nerede ?

Varyap Plaza nerede , nasıl gidilir , konumu ve ulaşımı hakkındaki tüm bilgiler haberimizin içinde yer alıyor...

İnnovia 4 nerede?

İnnovia 4 nerede, nasıl gidilir, ulaşım ve konumu hakkındaki bütün bilgilere haberimizden öğrenebilirsiniz...

Door Fair Turkey Fuarı yarın İstanbul Fuar Merkezi'nde başlıyor!

7. Ahşap, Çelik, Otomatik, Endüstriyel Kapı ve Yan Sanayi İhtisas Fuarı olan DOOR FAIR TURKEY, 17 - 20 Ocak 2013 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy de kapılarını ziyaretçilere açıyor.

Vefa Group, Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülü aldı!

Vefa Group, bünyesindeki Tasarım Ofisi tarafından geliştirilen Vekonar ve Modüler Ev ile Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde Kurumsal ve Ticari Ürünler kategorisinde İyi Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu

Altın Oran Sinpaş GYO nerede yer alıyor?

Altın Oran Sinpaş GYO nerede yer alıyor sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje 1+1 / 2+1 / 3+1 / 4,5+1 konut tipleri bulunuyor.

Chp'den Van raporu: 2 milyar TL nerede?

CHP hazırladığı raporda; "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Van'a 3 milyar TL harcadıklarını söylüyor. 25 bin konut için 1 milyar TL harcandıysa geriye kalan 2 milyar TL nerede diye soruldu

Ema Turkey nerede Haberi

Ema Turkey nerede


"Her işin temelinde biz varız" sloganıyla basına tanıtılan EMA; temel araştırma ve zemin etüdleri, geoteknik projeler, maden ve su arama projeleri, çevre koruma projeleri, kentsel dönüşüm ve deprem projeleri, deprem güvenliği projeleri ve ulaşım projelerine hizmet vermeye devam ediyor.  Ema Turkey  Dragos Park Plaza'ya taşındı. Firma müşterine buradan hizmet vermeye devam edecek. 

Genel Müdür Kadem Ekşi "Firmamız proje, müşavirlik, mühendislik, inşaat ve yeraltı araştırmaları ile ilgili her türlü problemin çözümünde jeofizik, jeolojik ve geoteknik yöntemlerle zemin etüdü ve sondaj projelerinde 1990 yılından itibaren yüksek teknoloji ile kaliteli hizmete tecrübeli kadrosuyla devam etmektedir. Geçmişten bugüne kadar birlikte olduğumuz, oluşumumuza katkılarını esirgememiş, bize güven duymuş tüm dostlarımıza, yapı sahibi, mimar, mühendis ve teknik insanlarımıza, ilgili kuruluşlara minnettarlığımızı sunar, teşekkür ederiz." dedi.