27 / 04 / 2024

emaar çamlıca The Address Residence ödeme koşulları

emaar çamlıca The Address Residence ödeme koşulları

Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen The Address Residence'ta toplam 320 daire bulunuyor. 48 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da inşa ediliyor.

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi!

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi daire alanlarına göre değişiklik gösteriyor. 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden oluşan proje Çamlıca eteklerinde, Emaar Square’in hemen yanı başında yer alıyor. 

Emaar AVM Çamlıca mağaza mağaza tam liste!

Emaar Properties tarafından inşa edilen Emaar Square Mall kapılarını açtı. İşte Emaar AVM Çamlıca mağaza mağaza tam liste...

Emaar Square Mall Çamlıca mağazaları!

Anadolu Yakası'nın yeni alışveriş merkezi Emaar Square Mall yarın açılıyor. İşte Emaar Square Mall Çamlıca mağazaları...

Emaar Square Çamlıca'nın inşaatı ne durumda?

EMAAR Türkiye'nin ikinci projesi olan Emaar Square'in inşası Çamlıca'da son hızla devam ediyor. Kaba inşaat birçok bölümde tamamlanmış, kulelerin cam giydirmeleri de başlamış durumda.

Çamlıca The Address Residence'ta teslimler 2017'de!

Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen The Address Residence'ta toplam 320 daire bulunuyor. 48 bin metrekare alan üzerinde yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da inşa ediliyor.

Çamlıca The Address Residence'ta teslimler 2016'da!

Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen The Address Residence projesi İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da yükseliyor. Projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Çamlıca The Address Residence'ta daireler 2016 yılında teslim!

Konut tiplerinin 1+1 ile 3+1 arasında değişiklik gösterdiği projede teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Çamlıca The Address Residence'ta daire alanları 78 ile 234 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

The Address Residence Çamlıca'da 2016 yılında teslim daireler!

Daire teslimlerinin 2016 yılı içinde yapılacağı The Address Residence Çamlıca projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Çamlıca The Address Residence Konutları'nın teslimleri 2016'da!

Toplam arsa alanının 48 bin metrekare olarak belirlendiği Çamlıca The Address Residence projesinde yer alan dairelerin teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Çamlıca The Address Residence'ta 2016 teslim konutlar!

Daire alanlarının 78 metrekare ve de 234 metrekare arasında değiştiği Çamlıca The Address Residence projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2016 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

The Address Residence'ta teslimler 2016'da!

Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen Emaar İnşaat The Address Residence İstanbul projesi, Çamlıca'da inşa ediliyor. Çamlıca The Address Residence İstanbul projesi 2016 yılında teslim edilecek.

The Address Residence Çamlıca'da teslimler 2016'da yapılacak!

Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı The Address Residence Çamlıca projesinde yer alan konut seçeneklerinin alanları 78 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 234 metrekareye kadar çıkıyor.

The Address Hotel Çamlıca'da yükseliyor!

The Address Hotels + Resorts, beş yıldızlı otel konforunu The Address Hotel markasıyla Çamlıca da hizmet vereceği rezidanslara taşıyor. The Address Hotel, 183 odasıyla yer alıyor.

emaar çamlıca The Address Residence ödeme koşulları Haberi

emaar çamlıca The Address Residence ödeme koşulları

Daire teslimlerinin 2017 yılının son çeyreğinde yapılması öngörülen The Address Residence projesinde daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Projede toplam 320 daire bulunuyor.


The Address Residence, The Address İstanbul projesinin 12. ile 29. katları arasında hayata geçiriliyor. 48 bin metrekare alan üzerinde yayılan proje Emaar İnşaat imzası taşıyor.


Anadolu Yakası Çamlıca'da yükselen The Addresss Residence'ta daire büyüklükleri 78 metrekareden başlayarak 234 metrekareye kadar ulaşıyor. 


The Addresss Residence Çamlıca'da 78 metrekare ile 96 metrekarelik 1+1'ler 595 bin dolardan 137 metrekare ile 165 metrekarelik 2+1'ler 886 bin dolardan 204 metrekare ile 212 metrekarelik 3+1'ler ise 1 milyon 330 bin dolardan başlıyor.


Emaar The Address Residence İstanbul Boğazı’na,  Bağdat Caddesi’ne ve köprülere çok yakın mesafede, kentin ana arter ve bağlantı yolları üzerinde, Kadıköy'e...