18 / 05 / 2024

Emaar Türkiye designer outlet

Emaar Türkiye designer outlet

Emaar Türkiye, Toskana Vadisi’nin hemen yanında projelendirilen Designer Outlet'i tanıttı. İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de hayata geçirilen proje 125 milyon dolarlık yatırım bedeli ile yükseliyor.

Asia Young Designer Awards Türkiye’deki adaylarını bekliyor!

Mimar ve İç Mimar öğrencilerinin hayatlarını değiştirecek olan fırsatlar sunan Asia Young Designer Awards, Türkiye’nin yetenekli tasarımcılarına uluslararası bir dünyanın kapılarını açıyor...

Emaar'dan Türkiye ve Azerbaycan yerine Ermenistan’a jest!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri Emaar, 21 Eylül’de Burj Khalifa’yı Ermenistan bayrağı ile renklendirdi. Şirket, Türkiye ve Azerbaycan'ı ise es geçti.

Emaar Türkiye'nin yeni CEO'su Feyzi Tecellioğlu oldu!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Emaar Properties'in ülke iştiraki Emaar Türkiye'nin CEO'su değişti. 

Feyzi Tecellioğlu, Emaar Türkiye’nin yeni CEO'su oldu!

Emaar Properties'in ülke iştiraki Emaar Türkiye, Feyzi Tecellioğlu’nun CEO olarak atandığını duyurdu...

Türkiye’nin ilk Designer Outlet'i Vialand'de açılacak!

Gürsoy Grup ve Mc Arthur Glen Group tarafından Türkiye’nin ilk Designer Outlet'i açılacak. 50 milyon Euro yatırımla gerçekleştirilecek proje, İstanbul’un Vialand kompleksi içerisinde konumlanacak. Proje 2019 ilkbaharında kapılarını açacak.

Emaar Türkiye, Dubai Cityscape Global 2016’da!

Emaar Türkiye 6-8 Eylül tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek ve gayrimenkul sektörünün en büyük ve en prestijli fuarları arasında yer alan Cityscape Global 2016’ya katılıyor.

Cenk Arson, Emaar Türkiye CEO’su oldu!

Dubaili gayrimenkul devi Emaar, uzun süreden bu yana Türkiye operasyonlarını emanet ettiği Ozan Balaban’ın sürpriz ayrılığı sonrasında yeni Türkiye CEO’sunu buldu.

Emaar Türkiye'nin yeni PR ajansı Effect Burson-Marsteller oldu!

Emaar Türkiye olarak stratejik iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller halkla ilişkiler ajansı ile yürütme kararı aldı.

Apple Store'un Türkiye'deki 3. mağazası Emaar Square AVM'de açılacak!

Bu yılın sonlarına doğru Türkiye'deki yeni Apple Store'unu açacak olan Apple, mağazanın İstanbul'daki Emaar Square Alışveriş Merkezi'nde açılacağını açıkladı. Mağazanın tasarımının nasıl olacağı henüz belli değil fakat söylentiler devam ediyor

Emaar Büyükçekmece Florentia Village AVM için harekete geçti!

Emaar Türkiye, Büyükçekmece'de Türkiye'nin ilk designer outlet centerı Florentia Village AVM projesini hayata geçiriyor. Tek katlı açık hava AVM'si olarak planlanan Florentia Village AVM, 203 bin metrekare alanda inşa edilecek...

Emaar çalışan sayısını üçe katlayacak!

Yeni projeleri Designer Outlet, Emaar Square AVM ve Emaar Ofisler ile birlikte çalışan sayısını da üçe katlayacak olan gayrimenkul şirketi Emaar Türkiye'nin 103 çalışanı bulunuyor.

Emaar Türkiye, güneyde yeni projelere imza atacak!

Emaar, Türkiye'deki yatırımlarına hız verdi. Çamlıca'da 2,3 milyar dolarlık proje inşaatı devam eden Dubai merkezli Emaar, gözünü güneye dikti.

Emaar Türkiye’deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor!

Emaar bundan sonraki yatırımlarına konutun yanı sıra ticari gayrimenkul, turizm - eğlence, alışveriş merkezi geliştirme ve perakende sektörlerinde de devam ederek ürettiği tüm yaşam projelerinde mükemmelliği hedefliyor.

Emaar Türkiye designer outlet Haberi

Emaar Türkiye designer outlet

Emaar Properties PJSC’nin ülke iştiraki olan Emaar Türkiye, Toskana Vadisi projesinin yanı başında, Designer Outlet’i inşa ediyor. Projenin inşaatına 2015’in ilk çeyreğinde başlanırken, ilk fazın 2016 yılı Haziran ayında açılması planlanıyor. Designer Outlet, 45 bin metrekarelik brüt kiralanabilir alana sahip, 203 bin metrekarelik bir arazinin üzerinde yer alacak.



Lüks Perakende Deneyimleri!


Emaar’ın Regional CEO’su Ozan Balaban, “Designer Outlet projemiz halkımıza ve ülkemize lüks perakende deneyimleri sunma kararlılığımızı gösteriyor. Toskana Vadisi artık tamamen oturmuş bir proje ve burada yeni projelendirilen Designer Outlet, hem ev sahiplerinin hem de ziyaretçilerin yaşam tarzına uygun daha fazla seçenekler bulmalarını sağlayacak. Türkiye’de prestijli markaların outleti konusunda önemli bir boşluk olduğunu da belirten Balaban, projenin bu anlamdaki boşluğu dolduracağının altını çizerek, “Türkiye Emaar için son derece önemli...