17 / 05 / 2024

emaar türkiye toskana vadisi

emaar türkiye toskana vadisi

Geçen yıla oranla yüzde 29 büyüme ile 1,5 milyar doların üzerinde ciro elde ettiklerini belirten Emaar Türkiye Ceo’su Ozan Balaban, Çamlıca’daki yeni projelerini görücüye çıkarmaya hazırlandıklarını söyledi.

Emaar'dan Türkiye ve Azerbaycan yerine Ermenistan’a jest!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri Emaar, 21 Eylül’de Burj Khalifa’yı Ermenistan bayrağı ile renklendirdi. Şirket, Türkiye ve Azerbaycan'ı ise es geçti.

Emaar Türkiye'nin yeni CEO'su Feyzi Tecellioğlu oldu!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Emaar Properties'in ülke iştiraki Emaar Türkiye'nin CEO'su değişti. 

Feyzi Tecellioğlu, Emaar Türkiye’nin yeni CEO'su oldu!

Emaar Properties'in ülke iştiraki Emaar Türkiye, Feyzi Tecellioğlu’nun CEO olarak atandığını duyurdu...

Toskana Orizzonte 200 milyon dolarlık yatırımla yükseliyor!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı işbirliğiyle yapılan Toskana Orizzonte projesi 200 milyon dolarlık yatırımla yükseliyor. Toplam 187 adet villadan oluşan projede, fiyatlar 650 bin ile 1 milyon 200 bin dolar arasında değişiyor.

Emaar Türkiye, Dubai Cityscape Global 2016’da!

Emaar Türkiye 6-8 Eylül tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek ve gayrimenkul sektörünün en büyük ve en prestijli fuarları arasında yer alan Cityscape Global 2016’ya katılıyor.

Cenk Arson, Emaar Türkiye CEO’su oldu!

Dubaili gayrimenkul devi Emaar, uzun süreden bu yana Türkiye operasyonlarını emanet ettiği Ozan Balaban’ın sürpriz ayrılığı sonrasında yeni Türkiye CEO’sunu buldu.

Emaar Türkiye'nin yeni PR ajansı Effect Burson-Marsteller oldu!

Emaar Türkiye olarak stratejik iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller halkla ilişkiler ajansı ile yürütme kararı aldı.

Apple Store'un Türkiye'deki 3. mağazası Emaar Square AVM'de açılacak!

Bu yılın sonlarına doğru Türkiye'deki yeni Apple Store'unu açacak olan Apple, mağazanın İstanbul'daki Emaar Square Alışveriş Merkezi'nde açılacağını açıkladı. Mağazanın tasarımının nasıl olacağı henüz belli değil fakat söylentiler devam ediyor

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de fiyatlar 650 bin dolardan!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından inşa edilen Toskana Orizzonte projesinde villaların büyüklükleri 179 metrekare ile 695 metrekare arasında değişiyor. Projede fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece'de lüks villalar 650 bin dolardan!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı imzasını taşıyan Toskana Orizzonte projesinde fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor. Toskana Orizzonte projesinde ilk etapta teslimler başlarken, 2. etap Haziran'da teslim ediliyor...

Toskana Orizzonte'de 2'nci etap Haziran 2016'da teslim!

Arıkan Yapı ve Emaar Türkiye ortaklığıyla Toskana Vadisi içinde inşa edilen Toskana Orizzonte hayata geçiyor. Projenin ilk etabında yaklaşık yüzde 85 doluluğa ulaşıldığı ifade edildi.

Emaar Türkiye Arıkan Yapı Toskana Orizzonte'de hemen teslim villalar!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Toskana Orizzonte projesinde toplamda 187 adet daire bulunuyor. 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında yayılan projede villalar hemen teslim ediliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de 2.etap teslimleri Haziran 2016'da!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı imzası taşıyan Toskana Orizzonte projesinda villa fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Hemen teslim projelerde ikinci etap teslimleri 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

emaar türkiye toskana vadisi Haberi

emaar türkiye toskana vadisi

Toskana Vadisi ile Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapan Emaar Türkiye, Çamlıca’daki yeni projelerini yeni yıla hazırlıyor. 2012’nin Emaar Türkiye için oldukça verimli bir sene olduğunu vurgulayan Emaar Türkiye Ceo’su Ozan Balaban, yılın ilk 9 ayında 1,5 milyar doların üzerinde ciro elde ettiklerini söyledi.


 


Çamlıca projesi görücüye çıkıyor

2013 yılına mutlu, bir o kadar da heyecanlı başlangıç yapacaklarını açıklayan Balaban, Çamlıca’daki yeni projelerini görücüye çıkarmaya hazırlandıklarını belirtti. Emaar’ın her zaman iddialı projeler üreten bir firma olduğunun altını çizen Balaban, Türkiye’deki projelerimiz de bu iddiamızın ispatıdır dedi. 


Harfiyat çalışmasına başlandı

İstanbul Çamlıca’da hayata geçirecekleri ikinci...