08 / 05 / 2024

Emaar Türkiye Yapı Toskana Orizzonte satılık

Emaar Türkiye Yapı Toskana Orizzonte satılık

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Konutları fiyat listesi kapsamında 650 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 187 villa ve 16 adet mağaza bulunuyor.

Türkiye yapı malzemeleri ihracatında ilk 10'da!

Türkiye yapı malzemeleri sektöründe gerçekleştirdiği 21.8 milyar dolarlık ihracatla ilk 10 ülke arasında yer aldı. 

Emaar Türkiye'nin yeni CEO'su Feyzi Tecellioğlu oldu!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Emaar Properties'in ülke iştiraki Emaar Türkiye'nin CEO'su değişti. 

Feyzi Tecellioğlu, Emaar Türkiye’nin yeni CEO'su oldu!

Emaar Properties'in ülke iştiraki Emaar Türkiye, Feyzi Tecellioğlu’nun CEO olarak atandığını duyurdu...

Emaar Türkiye, Dubai Cityscape Global 2016’da!

Emaar Türkiye 6-8 Eylül tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek ve gayrimenkul sektörünün en büyük ve en prestijli fuarları arasında yer alan Cityscape Global 2016’ya katılıyor.

Cenk Arson, Emaar Türkiye CEO’su oldu!

Dubaili gayrimenkul devi Emaar, uzun süreden bu yana Türkiye operasyonlarını emanet ettiği Ozan Balaban’ın sürpriz ayrılığı sonrasında yeni Türkiye CEO’sunu buldu.

Emaar Türkiye'nin yeni PR ajansı Effect Burson-Marsteller oldu!

Emaar Türkiye olarak stratejik iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller halkla ilişkiler ajansı ile yürütme kararı aldı.

Emaar Türkiye, güneyde yeni projelere imza atacak!

Emaar, Türkiye'deki yatırımlarına hız verdi. Çamlıca'da 2,3 milyar dolarlık proje inşaatı devam eden Dubai merkezli Emaar, gözünü güneye dikti.

Türkiye'deki binalar 19 yıllık deprem haritasına göre yapılıyor!

‘Türkiye Deprem Bölgeleri Haritası’nın 19 yıldır revize edilmediğine dikkat çeken uzmanlar, yeni yapılan binaların da bu haritadaki veriler ışığında hazırlanan yönetmeliğe göre yapıldığını ve haritanın mutlaka ve acilen yenilenmesi gerektiğini vurguluyor.

Türkiye'deki 19 milyon yapının yüzde 67'si ruhsatı yok!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Genel Sekreteri Gülay Özdemir, büyük deprem felaketinin üzerinden geçen 16 yıla rağmen, günümüzde yapıların büyük çoğunluğunun hâlâ ruhsatsız olduğuna dikkat çekti.

Süleyman Çetinsaya: Türkiye'de yapılaşma anlamında büyük yol katedildi!

Kentsel dönüşümle niteliksiz yapıların kaliteli yapılara dönüşmesi gerekiyor Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 17 Ağustos 1999'dan itibaren Türkiye'de yapılaşma anlamında büyük yol katedildiğini söyledi.

Türkiye'deki 19 milyon yapının yüzde 67'si ruhsatsız!

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB) Genel Sekreteri Gülay Özdemir, büyük deprem felaketinin üzerinden geçen 16 yıla rağmen, günümüzde yapıların büyük çoğunluğunun hâlâ ruhsatsız olduğuna dikkat çekti.

Osmangazi'de Türkiye’nin ikinci kapalı atletizm salonunun ihalesi yapıldı!

Osmangazi Belediyesi’nin 16 vizyon projesi arasında yer alan, Türkiye’nin ikinci kapalı atletizm salonunun ihalesi yapıldı. Osmangazi Belediyesi, spor alanında kentte bir ilke daha imza atıyor.

Nihat Zeybekçi: Türkiye'nin her yerinde tünel yapılıyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Türkiye'nin her yerinde tünel yapıldığını söyleyerek, "Tünel denildiğinde gözümüzde büyürdü ama artık 5 bin metrelik tüneller Türkiyemiz için sıradan tüneller haline dönüşüyor" dedi.

Emaar Türkiye Yapı Toskana Orizzonte satılık Haberi

Emaar Türkiye Yapı Toskana Orizzonte satılık

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Konutları fiyat bilgisinden önce projenin özellikleri hakkında bilgi verelim.İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de yükselen proje Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığında hayata geçiriliyor.


TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunan Toskana Orizzonte Büyükçekmece Villaları Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre mesafede inşa ediliyor.Projede 3 oda ve 7 odalı şekilde konut seçenekleri bulunuyor. 


Toplam 187 villa ve 16 mağazadan oluşan Arıkan Yapı Toskana Orizzonte'nin ortak kullanım alanları arasında SPA ve güzellik merkezi, Sağlık Kulübü, basketbol ve voleybol sahaları açık tenis ve yürüyüş alanları, squash ve padel kortları, kids gym, yarı olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu bulunuyor.


1. etap teslimlerinin Eylül 2015'te yapılması planlanan Büyükçekmece Toskana Orizzonte Evleri'nde 2. etap teslimlerinin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.


Büyükçekmece Toskana Orizzonte...