17 / 07 / 2024

emc

emc

Dünya piyasaları yaklaşık bir yıldır Amerikan konut piyasasından kaynaklanan sıkıntılar yüzünden zor günler geçiriyor.

EMC Demir Çelik Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMC Demir Çelik Hırdavat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da kuruldu.

Dell’in 14. Nesil PowerEdge Sunucuları Türkiye’de ilk olarak Radore’de!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen veri merkezi Radore, Dell EMC tarafından henüz Temmuz ayında tanıtılan 14. nesil PowerEdge sunucuları envanterine katan Türkiye’deki ilk veri merkezi oldu

Bingöl İnönü'deki dönüşümde tapu devri yapıldı!

Bingöl İnönü Mahallesi’nde kentsel dönüşüm alanı ilan edilen alandaki gayrimenkullerin TOKİ'ye devri yapıldı. Bingöl Belediyesi Emcümen kararı şöyle..

EMC Power Services Enerji Makine Madencilik Geri Dönüşüm Elektrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

EMC Power Services Enerji Makine Madencilik Geri Dönüşüm Elektrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile üç ortak tarafından kuruldu.

EMC İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

EMC İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Dikmen, Eray Sevlim tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Nisan'da Şişli, 19 Mayıs Mahallesi, Kent Pasajı'nda kuruldu.

EMC Gayrimenkul Geliştirme Isıtma Soğutma İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMC Gayrimenkul Geliştirme Isıtma Soğutma İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Neslihan Coşkun tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

emc Haberi

emc

Dev bankaların hesapsız ve riskli yatırımlarından kaynaklanan likidite sıkışıklığı, yatırımcıların paniklemesine sebep oluyor. Bu durumdan en fazla etkilenen ülkelerin başında ise Türkiye geliyor. European Commerce and Mercantile Bank'ın (ECM) Yönetim Kurulu Başkanı Azeem İbrahim, Türkiye'nin yaşanan bu dalgalanmadan etkilenmesinin son derece tabii olduğunu belirterek, "Küresel ekonominin birbirine bu denli bağlı olması, acıların da paylaşılmasına sebep oluyor. Batı ekonomisi bunu aşabilmek ve zararlarını tazmin için Ulusal Devlet Fonları'na (Sovereign Wealth Funds) yöneliyor. Türkiye de bu reçeteden faydalanabilir." diyor. Türkiye'deki yatırım ortamının bozulmaması için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini vurgulayan genç bankacıya göre Türkiye'nin ihmal ettiği çok önemli bir husus var; o da ülkenin sahip olduğu fırsatları uluslararası yatırımcılara etkin bir şekilde anlatamaması. Bunu aşmanın yolu da meslek örgütlerinin belli...