05 / 05 / 2024

Emco Enerji Madencilik İnşaat Anonim Şirketi

Emco Enerji Madencilik İnşaat Anonim Şirketi

Emco Enerji Madencilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 22 Ocak 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Akif Serin tarafından kuruldu...

Agrega Enerji Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agrega Enerji Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gider, Mustafa Şimşek ve Yusuf Gönül ortaklığında kuruldu.

Oyem Onur Yenilenebilir Enerji Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Oyem Onur Yenilenebilir Enerji Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Burak Onur tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. kuruldu!

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. Beylikdüzü'nde 20 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Aygün ve Muhebullah Abzul Azız ortaklığında kuruldu.

Senam Madencilik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Senam Madencilik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alpaydın tarafından kuruldu.

Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dal Enerji Madencilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Ond İnşaat Nakliyat Madencilik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ond İnşaat Nakliyat Madencilik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ond İnşaat Nakliyat Madencilik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Zeytinburnu'nda yapıldı.

Kortaş Hafriyat Madencilik Enerji İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kortaş Hafriyat Madencilik Enerji İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çevik tarafından kuruldu.

Nc Marin Denizcilik Yat Liman Turizm İnş.Enerji Lojistik Tarım Madencilik Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nc Marin Denizcilik Yat Liman Turizm İnş.Enerji Lojistik Tarım Madencilik Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Özden ve Nurdan Aydın Polatcı ortaklığında kuruldu.

Torus Enerji İnşaat Ve Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Torus Enerji İnşaat Ve Madencilik Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muzaffer Çelik tarafından kuruldu.

Atn Enerji Gayrimenkul Plastik Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atn Enerji Gayrimenkul Plastik Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Atiye Deniz Çeken tarafından kuruldu.

İlksu Grup Enerji Madencilik Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlksu Grup Enerji Madencilik Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile İlkgül Aksu tarafından kuruldu.

İkan Enerji Petrol Madencilik İnşaat Gıda Ve Savunma Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkan Enerji Petrol Madencilik İnşaat Gıda Ve Savunma Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meral Çobanoğlu tarafından kuruldu.

Emco Enerji Madencilik İnşaat Anonim Şirketi Haberi

Emco Enerji Madencilik İnşaat Anonim Şirketi

50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Şişli Maslak Mahallesi Ayazağa Yolu Giz 2000 Plaza NO:7 Kat:13 Daire:52 adresinde faaliyete geçirildi. 22 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Akif Serin tarafından...