09 / 05 / 2024

emek inşaat ankara ihale

emek inşaat ankara ihale

Emek İnşaat tarafından hazırlanan Gayrimenkul Satış Şartnamesi'nde göre Ankara'da Devlet Tiyatroları'na bağlı Akün ve Şinasi sahnelerinin bulunduğu bina satışa çıkarılıyor...

Emek İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Emek İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Söğüt İnşaat Ankara Eryaman'da 2 bin 104 konut yapacak! Yeni proje!

Söğüt İnşaat, Ankara'nın Etimesgut İlçesi'ne bağlı Eryaman Mahallesi'nde 2.104 konutluk proje yapacak. Proje, 9 blok halinde yükselecek..

Akfen İnşaat Ankara Bulvar Loft projesi!

Akfen İnşaat Ankara Bulvar Loft projesinde ön talep toplanıyor. Çeşitli sosyal alanlara yer verilen proje 38 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Ankara Dökümcüler OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Ankara Dökümcüler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Organize Sanayi Bölgesi'nde altyapı inşaatı yaptıracak. Keşif bedeli 15 milyon 323 bin 700 TL olarak belirlenen inşaatın ihalesi 26 Mayıs 2016'da gerçekleşecek.

Ankara Osmanlı Halk Pazarı'nın inşaatı tamamlandı!

Geçtiğimiz Aralık ayında yanan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Ticaret Odası (ATO) işbirliğiyle Şubat ayında temeli atılarak yeniden yapımına başlanan Osmanlı Halk Pazarı'nın inşaatı tamamlandı, temizlik çalışmaları yapılıyor.

BEKAŞ İnşaat'tan Ankara ve İstanbul'a dönüşüm projesi!

30 yıla yakın süredir inşaat sektöründe önemli başarılara imza atan BEKAŞ İnşaat, Kayseri'de elde ettiği tecrübelerinden sonra Ankara ve İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerine imza atacak.

İnşaat projeleri Ankara İncek'e değer katıyor!

Ankara İncek'te, son yıllarda yoğunlaşan inşaat projeleri, emlak ve gayrimenkul piyasasında bölgeye değer katıyor. Uzmanlar, inşaat sektörüne yatırım yapan firmaların kendilerine kâr ettirecek bölge arayışı içinde olduğunun altını çizdi.

Bekaş İnşaat Ankara’daki yeni projeleriyle iddialı başlangıca hazırlanıyor!

Bekaş İnşaat, son 5 yıl içinde Türkiye inşaat sektörü liderliğinde İstanbul’u zorlayan Ankara’da, konforu öne çıkaran sıra dışı projeleriyle çok iddialı bir başlangıca hazırlanıyor

Ankara inşaat sektörüyle ivme kazandı!

Ekonomisi günden güne güçlenen Başkent Ankara, ARGE ve inovasyon çalışmalarıyla büyüyen sanayi, eğitim ve sağlık gibi alanların yanı sıra inşaat sektörüyle de son yıllarda ciddi ivme kazandı.

Emek İnşaat'tan Ankara'da 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Emek İnşaat, mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan Ankara ilinin Çankaya ilçesindeki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam satış bedeli KDV hariç 6 milyon 46 bin TL olarak belirlendi.

Ankara İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı yapım ihalesi tamamlandı!

Milli Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık Ankara inşaat Emlak Bölge Başkanlığı 2015/31573 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Ankara Uzay Havacılık İhtisas OSB'de inşaat 2017'de başlayacak!

Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yer almak için müracaat eden firmaların, 60'ı bu hakka sahip olacak. Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB'de inşaat 2017'de başlayacak!

Arte İnşaat'tan Ankara'ya yeni proje!

Ankara Alacaatlı-İncek Yolu üzerinde, Arte İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Arte 168 projesinde inşaat çalışmalarına Ocak 2016'da başlanacak.

emek inşaat ankara ihale Haberi

emek inşaat ankara ihale
İstanbul Emek Sineması'nın yıkımı iddiasıyla başlayan tartışmalar Ankara'da da başladı. Ankara'da Devlet Tiyatroları'na bağlı Akün ve Şinasi sahnelerinin bulunduğu bina satışa çıkarılacak. Kamunun malı olan bu sahneler Ankara'nın merkezinde yer alıyor. Emek İnşaat tarafından hazırlanan Gayrimenkul Satış Şartnamesi'ne göre ihale, 5 Şubat'ta gerçekleşecek. Satışa geçici teminat edeli olarak 500 bin TL belirlenen ihalede kapalı zarf teklif alma ve açık artırma pazarlık usulüyle...