09 / 05 / 2024

emek inşaat ihaleler

emek inşaat ihaleler

Emek İnşaat'ın ihaleye çıkardığı Akün ve Şinasi Sahnesi ihalesinde verilen tekliflerin muhammen bedelin altında olması sebebiyle, ihale iptal edildi...

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Ankara ve Bursa'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediliyor. Söz konusu ihaleler 30 Ocak, 2 Şubat, 6 Şubat ve 8 Şubat'ta yapılacak.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İdari yargı fahiş fiyat diyerek Bursaray Emek-YHT-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesini iptal etti, yürütmeyi de durdurdu ancak Ulaştırma Bakanlığı’ndan adrese teslim ihaleyi alan yüklenici firma inşaatı kesmedi.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı inşaatında konser!

İstanbul Valiliği tarafından gerçekleştirilecek olan '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü özel konseri' yerin 70 metre altında, metro inşaat alanında düzenlenecek. Düzenlenecek özel konserde Kıraç sahne alacak.

Türk inşaat şirketlerinin gözü Sahra Altı Afrika'da!

Türk inşaat şirketleri son dönemde Sahra Altı Afrika'ya yatırım atağına başladı. Türk şirketleri, bölgede raylı taşımacılık alanında ihaleler alıyor, en modern stadyumlar inşa ediyor ve altyapıda bir çok projeye imza atıyor.

Akkuyu’nun inşaat işleri Türk firmalara emanet!

Akkuyu’nun inşaatında kullanılması planlanan 2,3 milyon metreküp beton, 12 bin 300 vana ve 21 bin kilometre kablo için ihaleler düzenlenecek. Türk firmaları için doğacak bu iş birliği fırsatları, nükleer enerji sektörünün devlerini bu yıl yedinci defa İstanbul’da bir araya getirecek Nükleer Santrall

Emek İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Emek İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bursa Emek Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamam!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan Emek Bilgi Evi'nin yapımı devam ediyor. Projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Pursaklar yeni belediye binasında inşaat sürüyor!

Pursaklar Emek Caddesi üzerinde 10 katlı olarak inşa edilen yeni belediye hizmet binası için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Nevşehirli inşaat işçileri 1 Mayıs'ta da çalıştı!

Nevşehirli inşaat işçileri 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde de çalıştı. Yurdun çeşitli yerlerinde kutlama programları düzenlenirken Nevşehirli işçiler iş başı yaptı.

Türk inşaat şirketleri, Rusya'daki ortaklarıyla ihaleler için irtibata geçti!

Türkiye ve Rusya arasındaki soğukluğun erimesi üzerine Türk inşaat şirketleri, Rusya'daki ortaklarıyla irtibata geçti. İhale yasağı resmi olarak kalkmamasına rağmen Türk firmaları ihalelere davet almaya başladı.

Türkler Rusya'da yeni inşaat ihaleleri alabilecek!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün ekonomik ilişkilerin tekrar normale dönmesi için hükümetine talimat verdi. Türk iş dünyası temsilcileri, “Rus turistler tekrar Türkiye’ye gelecek, inşaat sektörü yeni ihaleler alabilecek " gibi yorumlar yaptı.

Nevşehir Kozaklı'da inşaatı yarım kalan otel icradan satılıyor!

Kozaklı İcra Dairesi, Emek Mahallesi'nde bulunan arsa üzerindeki kaba otel inşaatını icradan satışa çıkardı. Kaba inşaatı yaklaşık yüzde 35 oranında biten otelin satış bedeli 3 milyon 660 bin 624 TL olarak belirlendi.

Emek İnşaat'tan Ankara'da 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Emek İnşaat, mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan Ankara ilinin Çankaya ilçesindeki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam satış bedeli KDV hariç 6 milyon 46 bin TL olarak belirlendi.

emek inşaat ihaleler Haberi

emek inşaat ihaleler


Akün ve Şinasi Sahnesi'nin içerisinde yer aldığı binanın satış ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Akün ve Şinasi Sahnesi'nin ihalesi verilen tekliflerin muhammen bedelin çok altında olması sebebiyle, iptal edildi. Emek İnşaat'ın ihaleye çıkardığı Akün ve Şinasi Sahnesi ihalesi yeniden...