09 / 05 / 2024

emek inşaat şinasi sahnesi

emek inşaat şinasi sahnesi

Emek İnşaat tarafından hazırlanan Gayrimenkul Satış Şartnamesi'nde göre Ankara'da Devlet Tiyatroları'na bağlı Akün ve Şinasi sahnelerinin bulunduğu bina satışa çıkarılıyor...

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İdari yargı fahiş fiyat diyerek Bursaray Emek-YHT-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesini iptal etti, yürütmeyi de durdurdu ancak Ulaştırma Bakanlığı’ndan adrese teslim ihaleyi alan yüklenici firma inşaatı kesmedi.

Derince'de inşaat kazası: 1 yaralı!

Kocaeli Derince'de çalıştığı inşaatın 2’nci katından düşen Şinasi Aydın yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı inşaatında konser!

İstanbul Valiliği tarafından gerçekleştirilecek olan '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü özel konseri' yerin 70 metre altında, metro inşaat alanında düzenlenecek. Düzenlenecek özel konserde Kıraç sahne alacak.

Emek İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Emek İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bursa Emek Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamam!

Bursa Osmangazi Belediyesi’nin vizyon projelerinden olan Emek Bilgi Evi'nin yapımı devam ediyor. Projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Pursaklar yeni belediye binasında inşaat sürüyor!

Pursaklar Emek Caddesi üzerinde 10 katlı olarak inşa edilen yeni belediye hizmet binası için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Nevşehirli inşaat işçileri 1 Mayıs'ta da çalıştı!

Nevşehirli inşaat işçileri 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde de çalıştı. Yurdun çeşitli yerlerinde kutlama programları düzenlenirken Nevşehirli işçiler iş başı yaptı.

Nevşehir Kozaklı'da inşaatı yarım kalan otel icradan satılıyor!

Kozaklı İcra Dairesi, Emek Mahallesi'nde bulunan arsa üzerindeki kaba otel inşaatını icradan satışa çıkardı. Kaba inşaatı yaklaşık yüzde 35 oranında biten otelin satış bedeli 3 milyon 660 bin 624 TL olarak belirlendi.

Kayseri Bünyan Kapalı Kampüs Cezaevi'nin inşaatı bu yıl bitecek!

Kayseri'deki Bünyan Kapalı Kampüs Cezaevi inşaatı ile ilgili olarak cezaevi şantiye şefi yüksek mühendis Sıddık Akar'dan bilgi alan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve beraberindeki heyet hep birlikte inşaat alanını gezdi.

Emek İnşaat'tan Ankara'da 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Emek İnşaat, mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan Ankara ilinin Çankaya ilçesindeki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam satış bedeli KDV hariç 6 milyon 46 bin TL olarak belirlendi.

Emek İnşaat SGK'ya ait Fatih'teki 2 arsayı satacak!

Emek İnşaat, İstanbul Avrupa Yakası Fatih'te mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan iki arsayı toplam 130 milyon 150 bin TL muhammen bedelle satışa sundu. Arsaların ihalesi 10 Aralık'ta yapılacak...

Asgari ücretin 1.300 TL olması inşaat sektörünü etkiler!

Euler Hermes Baş Ekonomisti Subran: "Asgari ücretin bin 300 Türk lirası olmasının turizm, inşaat gibi emek yoğun sektörlere etkisi olur. Türkiye'de özel tüketim çok artmış durumda." dedi.

Emek İnşaat Fatih'te 130.1 milyon TL'ye 2 arsa satacak!

Emek İnşaat, İstanbul Fatih'te mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan iki arsayı toplam 130 milyon 150 bin TL muhammen bedelle satışa sundu. Arsaların ihalesi 25 Ağustos'ta yapılacak...

emek inşaat şinasi sahnesi Haberi

emek inşaat şinasi sahnesi
İstanbul Emek Sineması'nın yıkımı iddiasıyla başlayan tartışmalar Ankara'da da başladı. Ankara'da Devlet Tiyatroları'na bağlı Akün ve Şinasi sahnelerinin bulunduğu bina satışa çıkarılacak. Kamunun malı olan bu sahneler Ankara'nın merkezinde yer alıyor. Emek İnşaat tarafından hazırlanan Gayrimenkul Satış Şartnamesi'ne göre ihale, 5 Şubat'ta gerçekleşecek. Satışa geçici teminat edeli olarak 500 bin TL belirlenen ihalede kapalı zarf teklif alma ve açık artırma pazarlık usulüyle...