18 / 05 / 2024

emek sineması emek sineması yapılış tarihi

emek sineması emek sineması yapılış tarihi

İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı (İKSV) Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Emek Sinemasının yapılmasına ve işletmesine talip olduklarını, bunun için 6 ay istediklerini söyledi

Emek Sineması’nda ilk perde açıldı!

2013 yılında başlayan çalışmayla restore edilen tarihi Emek Sineması’nda perde açıldı, ilk oyunlar oynanmaya başladı. Provalarla birlikte son detayların yapıldığı Emek’te, etkinlikler de sürüyor.

Beyoğlu Emek Sineması açılış için gün sayıyor!

Emek Sineması Mart ayında sanatseverlere buluşmak için gün sayıyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Tarihi eserleri yaşatarak kullanma açısından önemli bir devrim yapıyoruz” dedi.

Emek Sineması’nın restorasyonu özensiz bulundu!

Emek Sineması’nın da içinde bulunduğu tartışmalı yapı adasının restorasyon projesine tepkiler devam ediyor. Ön cephedeki bitki motifi bezemeli rozet kırılarak yerine konulan yağmur gideri borusu özensiz bir restorasyon olarak nitelendi.

Emek Sineması'nın restorasyonu için suç duyurusu!

Restorasyonu kamuoyunda tartışma yaratan Emek Sineması davalık oldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Emek Sineması’nı yıkıp yeni yerinde onaran Kamer İnşaat yetkililerinin aleyhine iddianame hazırladı.

Emek Sineması'nın değeri yeni yerine naklolacak!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Hıncal Uluç bugün köşesinde " Beyoğlu'nda bir gurur anıtı.. Emek! " başlıklı yazısına yer verdi. İşte "Beyoğlu'nda bir gurur anıtı.. Emek! "yazısı...

Emek Sineması Mart'ta açılacak!

Emek Sineması tepeden tırnağa yenilendi. Grand Pera projesi kapsamında giriş katından 5. kata taşınan Emek, Mart’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazır.

Emek Sineması ne zaman açılacak?

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan restorasyonu devam eden Emek Sineması inşaatında incelemelerde bulundu. Emek Sineması’nın 2016 yılında açılacağını müjdeleyen Demircan, “Beyoğlu sahnesine, sinemasına, kültür merkezine kavuşmuş olacak.” dedi.

Beyoğlu Emek Sineması 2016'da açılıyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Emek Sineması inşaatında incelemelerde bulundu, Emek Sineması’nın 2016 yılında açılacağını müjdeleyen Demircan, “Beyoğlu sahnesine, sinemasına, kültür merkezine kavuşmuş olacak" dedi

Emek Sineması 2016 yılında açılacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan restorasyonu devam eden Emek Sineması inşaatında incelemelerde bulundu. Demircan, “Beyoğlu sahnesine, sinemasına, kültür merkezine kavuşmuş olacak. " dedi.

Emek İnşaat Fatih'te 29.3 milyon TL'ye arsa satıyor!

Emek İnşaat, mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan İstanbul Fatih ilçesine bağlı Neslişah Mahallesi'ndeki 5 bin 298 metrekarelik arsayı 29 milyon 350 bin TL + KDV bedelle satışa çıkardı.

Emek İnşaat'tan 5 ilde satılık 6 gayrimenkul!

T.C Sosyal Güvenlik Kurumuna ait olan 6 adet gayrimenkul, Gayrimenkuller Emek İnşaat ve İşletme A.Ş tarafından 145 milyon 440 bin TL'ye satılacak.

Emek Semti kentsel dönüşüm projesinde metrekaresi 3 bin 930 TL'ye!

Ankara kentsel dönüşüm projelerinden Emek Semti'nde yer alan kentsel dönüşüm projesine 21 Eylül 2014 tarihinde başlandı. 350 ve 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde kurulan projede daire tipleri 4+2 ile 5+1 şeklinde dizayn edildi.

Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı hizmete açıldı!

Sancaktepe'nin güzelliğine güzellik katacak, halkın aileleri ile birlikte hoşça zaman geçireceği Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’ninde katıldığı muhteşem bir törenle hizmete açıldı...

emek sineması emek sineması yapılış tarihi Haberi

emek sineması emek sineması yapılış tarihi

İKSVnin 2011 yılını değerlendirildiği ve 2012 hedeflerinin paylaşıldığı toplantıya, Emek Sinemasının yeniden inşaası ile ilgili tartışmaların seyrini değiştirecek açıklama damgasını vurdu. Toplantıda konuşan İKSV Başkanı Bülent Eczacıbaşı, İKSV olarak çözümün bir parçası olmaya karar verdiklerini belirterek, konuyla ilgili görüşlerini şöyle aktardı:

Emek Sinemasını yeniden yapmak isteyenlerle, buna karşı olanlar arasında bir diyalog platformu oluşturmaya çalıştık. Ne olduğunu bilmediğimiz projeye muhalefet edemeyiz. O yüzden Kim yapacak, nasıl yapacak, niye yıkılacak sorularını sorduk. Çok istememize rağmen bu soruların cevabını alamadık, şeffaf bir ortam sağlayamadık. Bu şekilde yapılan bir projenin kültür sanat ortamına bir katkısı olacağını sanmıyoruz. Bu nedenledir ki, İKSV olarak çözümün bir parçası olmaya karar verdik. Bize 6 ay verilsin. Emeki aslına uygun, Beyoğlunun dokusunu bozmayacak, kültür sanat hayatına katkıda bulunacak...