17 / 05 / 2024

emek sineması yıkıldı

emek sineması yıkıldı

Beyoğlu'nda yer alan tarihi Emek Sineması'nın yıkımı tamamlandı...

Gaziantep'te sel baskını nedeni ile 1 ev yıkıldı!

Gaziantep İslahiye ilçesinde sağanak nedeni ile 1 ev yıkıldı. Kaymakam Ünal Çakıcı, yağışın etkili olduğu Boğaziçi, Tespi, Tandır, Kayabaşı ve de Yağızlar mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Gebze'de üstgeçit yıkıldı!

Kocaeli’ nin Gebze ilçesinde Kemal Turan yönetimindeki tanker, İstanbul yönüne giderken açılan damperinin üstgeçide çarpması sonucu üstgeçit yıkıldı. Kaza nedeniyle D- 100 Karayolu trafiğe kapatıldı...

Çin'de şiddetli yağışlar nedeniyle 8 bin 200 ev yıkıldı!

Yerel yetkililer, bölgede 8 bin 200 evin yıkıldığı, 200 bine yakın kişinin evlerini terk ettiğini kaydetti. Afet bölgesindeki birçok nehirde taşkınların meydana geldiği ifade edildi...

Iğdır'da kentsel dönüşüm kapsamında 12 daire yıkıldı!

Iğdır'daki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 12 daire, düzenlenen törenle yıkıldı. Kent genelinde yürütülen dönüşüm çalışmaları doğrultusunda belediyeye ait metruk durumdaki lojmanlar, riskli bina kategorisinde olduğu belirlendi...

Iğdır'da kentsel dönüşüm kapsamında 12 daireden oluşan belediye lojmanı yıkıldı!

Iğdır'daki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 12 daire, düzenlenen törenle yıkıldı. Kent genelinde yürütülen dönüşüm çalışmaları doğrultusunda belediyeye ait metruk durumdaki lojmanlar, riskli bina kategorisinde olduğu belirlendi.

Kırıkkale'deki sağanak yağış nedeniyle 10 katlı apartmanın istinat duvarı yıkıldı!

45 dakika etkili olan sağanağın ardından 10 katlı bir apartmanın istinat duvarı sel nedeniyle yıkıldı. Kentte yaklaşık 45 dakika etkili olan sağanağın ardından Yahşihan ve Yenimahalle mezarlıklarındaki çok sayıda kabir su altında kaldı.

15 yılda 22 bin riskli yapının 3 bin 335'i yıkıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 17 Ağustos depreminden sonra bölgede 22 bin 817 yapının riskli olduğunu tespit ettiği belirtilen açıklamada, riskli yapılardan 3 bin 335 adedinin dönüşüm kapsamında yıkıldığı kaydedildi.

Fikirtepe'deki ev yıkıldı!

Fikirtepe'deki 30 bin metrekarelik inşaat alanının ortasında kalan ev, 3 yılın sonunda yıkıldı. Hak sahibi Alaaddin Demirel, yüzde 50 oranıyla anlaşma yapmıştı. Fikirtepe'de, 30 bin metrekarelik inşaat alanının ortasında kalan "tek ev" yıkıldı.

Fikirtepe'de tek ev yıkıldı!

Fikirtepe'de anlaşmaya yanaşmadığı için konut inşaatı projesinin yaklaşık 3 yıl süreyle durmasına neden olan 30 bin metrekarelik inşaat alanının ortasında kalan "tek ev", 3 yılın sonunda yıkıldı.

Alaaddin Demirel'in evi yıkıldı!

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaat şirketiyle anlaşma imzalamayarak tek bina kalan ancak sonradan ikna edilen Alaaddin Demirel'in evi 1.5 saatlik çalışma sonucu dün yıkıldı.

Fikirtepe'deki sembol bina yıkıldı!

İstanbul Fikirtepe'de, 30 bin metrekarelik inşaat alanının ortasında kalan bina, 3 yılın sonunda yıkıldı. Fikirtepe'de anlaşmaya yanaşmadığı için konut inşaatı projesinin yaklaşık 3 yıl süreyle durmasına neden olan evin yıkımı gerçekleştirildi.

Son kale yıkıldı!

Kentsel dönüşümüm simgesi haline gelen İstanbul Fikirtepe'deki bina dün yıkıldı. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaat şirketi ile 3 yıldır anlaşma sağlamayan hak sahibi Alaaddin Demirel geçtiğimiz günlerde ikna olmuştu

Fikirtepe'deki yalnız ev yıkıldı!

Kentsel dönüşümün simgesi haline gelen bölgelerden biri olan Fikirtrepe'de Vartaş ile anlaşmadığı için yıkımına evinin yıkımına izin vermeyen gayrimenkul sahibiyle anlaşmaya varıldı ve "yalnız ev" dün yıkıldı.

emek sineması yıkıldı Haberi

emek sineması yıkıldı
İstanbul Beyoğlu Yeşilçam Sokak'ta bulunan  tarihi Emek Sineması tamamen yıkıldı. İçinde bulunduğu tarihi bina alışveriş merkezi yapılacağı için 2009'dan beri kapalı tutulan Emek Sineması'nın yapılacak olan alışveriş merkezinin üst katına taşınması...