03 / 05 / 2024

Emek sinemasında son durum

Emek sinemasında son durum

Emek Sineması tepeden tırnağa yenilendi. Grand Pera projesi kapsamında giriş katından 5. kata taşınan Emek, Mart’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazır.

Sinema sanatçıları Emek Sineması'nın inşaatının durdurulmasını istedi!

Sinema sanatçıları ve Sinema Yazarları Derneği (SİYAD), Emek Sineması'na yapılan inşaat çalışması için verilen yürütmeyi durdurma kararının uygulanması çağrısı yaptı.

Emek Sineması’nda ilk perde açıldı!

2013 yılında başlayan çalışmayla restore edilen tarihi Emek Sineması’nda perde açıldı, ilk oyunlar oynanmaya başladı. Provalarla birlikte son detayların yapıldığı Emek’te, etkinlikler de sürüyor.

Beyoğlu Emek Sineması açılış için gün sayıyor!

Emek Sineması Mart ayında sanatseverlere buluşmak için gün sayıyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Tarihi eserleri yaşatarak kullanma açısından önemli bir devrim yapıyoruz” dedi.

Emek Sineması Mart'ta açılacak!

Emek Sineması tepeden tırnağa yenilendi. Grand Pera projesi kapsamında giriş katından 5. kata taşınan Emek, Mart’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazır.

Sinanlı-Yiğit Grup Fikirtepe Maritaş adasında son durum!

Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesinde belkide en gözde ve istasyon mekanlarından birisi olan bir adayla anlaşan Maritaş adasında son durum ne? Sinanlı - Yiğit Grup ortaklığı olarak değişen projenin ortaklarından Reşit Sinanlı'nın açıklamaları şöyle:

Emek Sineması ne zaman açılacak?

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan restorasyonu devam eden Emek Sineması inşaatında incelemelerde bulundu. Emek Sineması’nın 2016 yılında açılacağını müjdeleyen Demircan, “Beyoğlu sahnesine, sinemasına, kültür merkezine kavuşmuş olacak.” dedi.

Beyoğlu Emek Sineması 2016'da açılıyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Emek Sineması inşaatında incelemelerde bulundu, Emek Sineması’nın 2016 yılında açılacağını müjdeleyen Demircan, “Beyoğlu sahnesine, sinemasına, kültür merkezine kavuşmuş olacak" dedi

Emek Sineması 2016 yılında açılacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan restorasyonu devam eden Emek Sineması inşaatında incelemelerde bulundu. Demircan, “Beyoğlu sahnesine, sinemasına, kültür merkezine kavuşmuş olacak. " dedi.

Atatürk Stadı'nda tadilat çalışmalarında son aşamaya gelindi!

Tadilatında son aşamaya gelinen emektar stadın kapıları Göztepe- Giresunspor karşılaşmasıyla sporseverlere açılacak. Ligler başlamadan kısa bir süre önce bakıma alınan Atatürk Stadı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor

Emlak piyasasında son durum ne?

REIDIN Türkiye ekibi, gayrimenkul sektörleri ile ilgili çalışmalarına 2015 Temmuz ayı raporunu da ekledi. Peki Emlak piyasasında son durum ne?

Ritim İstanbul kampanyasında son gün 19 Temmuz!

Dumankaya İnşaat imzası ile yükselen Ritim İstanbul kampanyasında son gün 19 Temmuz. Peşinatsız ödeme yapılabilen projede banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor.

İncek Loft ödememe planı kampanyasında son 4 gün!

Akfen İnşaat'ın Ankara İncek'teki "İncek Loft" projesinde yüzde 15 kâr fırsatı sunduğu kampanyasında son tarih 14 Haziran. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın açıkladı.

2015 seçim sonrasında konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Seçim ayı olan Haziran’a düşüşle giren konut kredi faiz oranları, 7 Haziran seçimlerinden sonra ilk tepkiyi verdi İşte 2015 seçim sonrasında konut kredisi faiz oranlarında son durum....

Tuzla Ermeni Çocuk Kampı'nda son durum!

Kampın bulunduğu arazinin sahibi Ulusoy: "Bağışla ilgili işlemlerin başlaması için dilekçemi verdim. Önümüzdeki haftalarda da işlemi yapacağız" dedi. Peki Tuzla Ermeni Çocuk Kampı'nda son durum ne?

Emek sinemasında son durum Haberi

Emek sinemasında son durum

Emek Sineması tepeden tırnağa yenilendi. Grand Pera projesi kapsamında giriş katından 5. kata taşınan Emek, Mart’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazır.


TARİHİ EMEK SİNEMASI ASLINA UYGUN OLARAK YENİLENDİ


İstiklal Caddesi’ndeki tarihi Grand Pera projesi kapsamında, renove edilerek, inşa edildiği dönemin mimari özelliklerine uygun şekilde yeni mekânına taşınan Emek Sineması, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor. Restore edilen Grand Pera bünyesinde 600 kişilik Emek Sinemasının yanı sıra 800 kişilik 8 sinema ve bir de tiyatro salonu hizmete girmiş olacak. Grand Pera ile birlikte Cinemo adlı yeni bir sinema salonları markası daha devreye girmiş olacak. Bulunduğu zemin kattan beşinci kata alınan Emek Sineması’nın taşıma çalışmaları, 1924 yılındaki orijinal projeye uygun olarak gerçekleştirildi. 

Depreme dayanıklı

Emek Sineması’nın, Topkapı Müzesi’nin restorasyonunda görev alan uzman ekip tarafından numaralandırılarak yerinden sökülen duvar...