17 / 05 / 2024

Emek Sitesi saha

Emek Sitesi saha

Emek Sitesi Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan toprak alan, yapılan çalışma ile düzenlenerek futbol ve basketbol sahası haline getirildi. Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan park mahalle çocuklarının kullanımı için hizmete açıldı..

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı'nda çalışmalar başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehir Hastanesine kesintisiz ulaşımın sağlanabilmesi için projelendirilen, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından ihalesi tamamlanan Emek-Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı'nda saha çalışmasının başladığı bildirildi.

Bingöl'de 10 semte halı saha yapılacak!

Başkan Barakazi, 10 semte Halı Saha ve 7 Çocuk Oyun Parkı ile Kadın Emek Çarşısı yapacaklarını söyledi. Gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Yücel Barakazi 2016’da yapılacak projeler hakkında bilgi verdi.

Odunpazarı Küçük Sanayi Sitesi'nin dönüşüm çalışmaları mecliste görüşüldü!

Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL SEN) Şube Başkanı Ergün Uzun, Büyükşehir ve Odunpazarı Belediye Meclisi üyelerine, küçük sanayi sitesi projesine destek vermeye davet etti.

Ankara Emek Sitesi'ne yeni futbol sahası!

Emek Sitesi Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan toprak alan, yapılan çalışma ile düzenlenerek futbol ve basketbol sahası haline getirildi. Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan park mahalle çocuklarının kullanımı için hizmete açıldı..

Beylikdüzü Emincan Sitesi'ne Aile Sağlığı Merkezi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Emincan Sitesi sakinleriyle buluşarak içerisinde Aile Sağlığı Merkezi’nin de olacağı, çok amaçlı iki saha gibi birçok materyalin bulunacağı sitede yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı

Kartal'da yerinde dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Yerinde dönüşüm ve deprem dönüşümü halkla birlikte gerçekleştirerek diğer belediyelere örnek olan Kartal Belediyesi, Tüm Emek İş Sitesi’nin yerine inşa edilecek Moment İstanbul'un temelini törenle attı..

Kartal Tüm Emek İş Sitesi'nin dönüşüm temeli atıldı!

Kartal Soğanlık Yeni Mahalle Baltacı Mehmet Paşa Sokakta yer alan Tüm Emek İş Sitesi, ruhsatı ve iskanı bulunmayan bir site konumundaydı. Depreme dayanıklı olarak yeniden yapılandırma sürecine alınmıştı.

Yerinde dönüşüm projesi Moment İstanbul'un temeli atıldı!

Yerinde dönüşüm ve deprem dönüşümü halkla birlikte gerçekleştirerek diğer belediyelere örnek olan Kartal Belediyesi, Tüm Emek İş Sitesi’nin temelini törenle attı..

AC Yapı Kartal Soğanlık projesinde 734 konut inşa edecek!

AC Yapı, Kartal Soğanlık'taki Tüm Emek İş Sitesi'nin yerine 734 konut inşa edecek. AC Yapı Kartal kentsel dönüşüm projesinde konut, ticaret ve sosyal tesis alanları yer alıyor...

Kartal Tüm Emek İş Sitesi böyle olacak!

Kartal’da yerinde dönüşümün en tipik örneği olan Kartal Tüm Emek İş Sitesi, 17 Ağustos 2013’te yıkıldı; AC Yapı tarafından yeniden yapımı için yapı ruhsatı bekleniyor. Tüm Emek İş Sitesi, tamamlandığında işte böyle olacak…

Kartal Tüm Emek İş Sitesi'nde 4 blok yıkıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın başlattığı kentsel dönüşüm çalışmalarının üçüncü etabında, 12 katlı 6 bloktan oluşan Kartal Soğanlık'taki Tüm Emek İş Sitesi'nin 4 bloku kontrollü patlatma yöntemiyle yıkıldı...

Kartal Tüm Emek İş Sitesi'nin yıkımı yarın gerçekleştirilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Kartal Belediye Başkanlığı'nın birlikte yürüttüğü Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Kartal Tüm Emek İş Sitesi'nin yıkımı 17 Ağustos 2013 Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Beylikdüzü'nde Emek Evler Sitesi'nde 160 bin TL'ye! İcradan!

Büyükçekmece 1. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Beylikdüzü ilçesi,Kavaklı Köyünde Ada Çiftliği mevkiinde bulunan Emek Evler Sitesi'ndeki daireyi 160 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 14 Mayıs 2012 Pazartesi günü 10:30-10:40 saatleri arasında yapılacak

Emek Sitesi saha Haberi

Emek Sitesi saha


Emek Sitesi Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan toprak alan, Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma ile düzenlenerek futbol ve basketbol sahası haline getirildi. Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan park mahalle çocuklarının kullanımı için hizmete açıldı.


Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kısa sürede yaptığı çalışma ile 530 m2’lik toprak alanı yeni görünümüne kavuşturdu. Mahalle çocuklarının güvenli ve huzurlu bir biçimde futbol ve basketbol oynayabilmeleri için etrafı yeni tel örgülerle kapatılan alanın tabanı ise beton malzeme ile kaplandı.


Emek Sitesi Sakinleri “Mürsel Başkan’a Teşekkür Ediyoruz”


Çocuklarının huzur ve güven içinde yeni oyun alanlarında oynadığını ifade eden mahalle sakinleri; Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’ya teşekkür ederek, yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Çocuklarının artık site içinde tehlikeden uzak bir şekilde oyun oynadığını söyleyen vatandaşlar,...