30 / 04 / 2024

Ankara Emek Sitesi'ne yeni futbol sahası!

Ankara Emek Sitesi'ne yeni futbol sahası!

Emek Sitesi Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan toprak alan, yapılan çalışma ile düzenlenerek futbol ve basketbol sahası haline getirildi. Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan park mahalle çocuklarının kullanımı için hizmete açıldı..




Emek Sitesi Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan toprak alan, Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma ile düzenlenerek futbol ve basketbol sahası haline getirildi. Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan park mahalle çocuklarının kullanımı için hizmete açıldı.


Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kısa sürede yaptığı çalışma ile 530 m2’lik toprak alanı yeni görünümüne kavuşturdu. Mahalle çocuklarının güvenli ve huzurlu bir biçimde futbol ve basketbol oynayabilmeleri için etrafı yeni tel örgülerle kapatılan alanın tabanı ise beton malzeme ile kaplandı.


Emek Sitesi Sakinleri “Mürsel Başkan’a Teşekkür Ediyoruz”


Çocuklarının huzur ve güven içinde yeni oyun alanlarında oynadığını ifade eden mahalle sakinleri; Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’ya teşekkür ederek, yapılan çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Çocuklarının artık site içinde tehlikeden uzak bir şekilde oyun oynadığını söyleyen vatandaşlar, “Onlar dışardayken artık içimiz daha huzurlu” şeklinde konuştular.


 “Belediye Başkanımızdan Allah Razı Olsun”


Emek Sitesi sakinlerinden İdris Atik semt sahası ile ilgili yaptığı açıklamada “Önceden çocuklarımız toprağın içerisinde oynuyordu. Yağışlı havalarda burası su ile doluyordu. Benim torunum da burada her gün arkadaşları ile beraber oynuyor. Bu semt sahasının yapılmasından dolayı çok memnunuz. Allah belediye başkanımızdan razı olsun.” Dedi.



Polatlı Belediyesi




Geri Dön