10 / 05 / 2024

emekli 50 bin tl

emekli 50 bin tl

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekli olan vatandaşlara kamu bankaları tarafınca verilecek olan ödemeler ile ilgili önemli açıklamalar yaptı...

Halkbank'tan emeklilere 50 bin TL sürprizi

Bankalar tarafından emekli ve diğer vatandaşlara yönelik kampanyalarla ilgili açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Halkbank'tan emekli vatandaşlar hakkında 50 bin TL sürpriz geldi.

TOKİ 50 bin konut emekli başvuruları için son gün!

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına 550 bini aşkın başvuru yapıldı. Kampanyadan yararlanmak isteyen emekliler için başvurular bugün sona erecek.

TOKİ 50 bin konut emekli başvuruları için yarın son!

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına 550 binden fazla başvuru geldi. Evi olmayan fırsattan faydalanmak isteyen emekliler, başvurularla ilgili detayları araştırmaya başladı. 

TOKİ 50 bin konut emekli başvuruları için son 3 gün!

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına 550 bini aşkın başvuru geldi. Peki, 50 bin konut için kura çekilişi ne zaman? TOKİ, kura çekilişi ve sonuçları ne zaman erişime açılacak?

TOKİ 50 bin konut emekli başvuru şartları nedir?

TOKİ, 67 ilde, 50 bin sosyal konut için 26 Mart-5 Nisan tarihleri arasında emekliler için konut başvurularını Halkbank vasıtasıyla almaya başladı. Peki TOKİ 50 bin konut emekli başvuru şartları nedir? İşte TOKİ 2019 emekli başvuru şartları...

TOKİ 50 bin konut emekli başvuru tarihleri 2019!

TOKİ 50 bin konut emekli başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ emekli başvuru detayları 2019...

Yeni Foça'ya 50 bin kişi kapasiteli arıtma tesisi!

İzmir’in turistik bölgelerinden Yeni Foça’nın en büyük çevre sorunu da çözülüyor. Bölgede evsel atıkların arıtılacağı 50 bin kişi kapasiteli arıtmanın temeli törenle atıldı. Sadece Yeni Foça'nın başlıca projeleri için 65-70 milyon TL yatırım yapıldı.

TOKİ her yıl 50 bin konutu alt gelirli vatandaşlara satıyor!

Toplu Konut İdaresini konuta erişmekte zorlanan vatandaşlar için “Dost Eli” kuruluş olarak tanımlayan Turan “Her yıl alt gelir grubuna 50 bin konut sunuyoruz. " dedi.

Gaziantep'e yapılacak 50 bin konut için ilk adım atıldı!

Artan nüfus oranı ile her geçen gün konut ihtiyacı duyulan Gaziantep’in bu sıkıntısına Büyükşehir Belediyesi çözüm üretmek için girişimlerini arttırdı. Büyükşehir Belediyesi, 50 bin konut yapımı ile başlattığı “konut atağının” ilk adımını da gerçekleştird

Fatma Şahin yapılacak 50 bin konut için TOKİ Başkanı Ergün Turan ile görüştü!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 50 bin konut ve yeni konut alanlarıyla ilgili planlama yapmak için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti.

50 bin konut dar gelirli Gaziantepliler için yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte yapacakları 50 bin konut alanın “Suriyeliler için yapılıyor” haberlerine yaptığı basın açıklaması ile cevap verdi. Şahin, konutların Gaziantepli dar ve orta gelirli vatandaşlar için yapılacağını aç

Gaziantep'te 50 bin konutun temeli atıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan 50 bin konutun ilk etabının temeli atıldı. Törene katılan Başkan Fatma Şahin, açıklamalarda bulundu.

Cevdet Yılmaz: Diyarbakır'da hedef 50 bin çalışanı olan OSB oluşturmak!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır'da öncelikli hedeflerinin, 50 bin çalışanı bulunan bir Organize Sanayi Bölgesi oluşturmak olduğunu söyledi.

emekli 50 bin tl Haberi

emekli 50 bin tl

Nakit ihtiyacı olan emekliler kamu bankaları üzerinden almış oldukları emekli maaş hesapları üzerinden başvurularını yapabilecek ve hızlı bir şekilde sonuca ulaşabilecekler. 

Peki emeklilere hangi banka kredi veriyor? Emekliler için kredi kampanyası düzenleyen bankalar hangileri? İşte detaylar...

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank emekliler için kredi kampanyası başlatan bankalar arasında yer alıyor. Almış olduğunuz emekli maaşı hesabı üzerinden 50 bin liraya kadar kullanacağınız tüm kredilerde gelir belgesi gerekmeden ve devlet destekli olarak vatandaşlara işlemler yapılıyor.

Banka şartlarını karşılayan emekliler Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, emekli maaşlarını kendi bankaları üzerinden almaları halinde başvurularını yaparak,  hızlı bir şekilde sonuç verecek ve onaylanan krediyi 36 ay vadeye kadar bölerek uzun vadelerde geri...