08 / 05 / 2024

Emekli Afyon Merkez Zafer Mahallesi kura satışları

Emekli Afyon Merkez Zafer Mahallesi kura satışları

2016 Afyon Merkez Zafer TOKİ Emekli Konutları kura satışları bugün gerçekleşiyor. Aylık taksitlerin 238 TL'den başladığı projede emekli hak sahipleri belirleniyor.

Memur ve emekli zammında flaş gelişme! İşte yeni maaş tablosu

Memur ve emekli maaşlarıyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Merkez Bankası, yıl sonu enflasyon beklentisini yüzde 68,02 olarak güncellerken, bu rakama refah payı eklenmeden memur ve emeklinin zamlı maaşları hesaplaması yapıldı. İşte tüm detaylar...

1 Ocak 2023 emekli maaşı! Emekli zammında son dakika! Maaşlarda bu olursa emekli bayram eder!

Emekli zammı son dakika gelişmeleri yakından izleniyor. Emekli maaşı zammının belirlenmesinde enflasyon rakamları etkili oluyor. Sene sonu enflasyon tahminlerine merkez bankası piyasa katılımcısı anketlerinde yer verildi. İşte SSK, BağKur, Emekli Sandığı emekli maaşları...

Emekli ve memur zammında işler değişti! İşte yeni oranlar

Yıl sonuna yaklaşılmasıyla birlikte milyonlarca vatandaş memur ve emekli maaşlarına yapılacak zamları bekliyor. Enflasyon raporunu açıklayan Merkez Bankası yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 65,2'ye revize etti. Bu yıl sonu beklentisine göre hesap yapılırsa, 6 aylık enflasyon yüzde 16,05 olacak.

Yeni oran açıklandı, zam senaryosu değişti! İşte asgari ücret, memur ve emekli zammı

Milyonlarca kişi gözünü 2023 yılında yapılacak olan Ocak zammına döndü. Merkez Bankasının açıkladığı yıl sonu enflasyon tahmini sonrası Ocak 2023 emekli zammı ve memur zammı için maaş hesabı ve asgari ücret zam oranı hesaplamaları yapılıyor. İşte yanıtı…

Emekli ve memur zammında senaryo değişti! 11 bin TL'ye gidiyor

Yaklaşık 20 milyon memur ve emeklinin gözü kulağı 2023 yılında yapılacak olan Ocak zammına döndü. Merkez Bankasının açıkladığı yıl sonu enflasyon tahmini sonrası Ocak 2023 emekli zammı ve memur zammı için maaş hesabı yapılıyor. İşte haberin ayrıntıları…

2023 emekli zammı ve memur zammı ne kadar olacak? Merkez Bankası enflasyon verisini açıkladı!

Son gelen haberlere göre memur maaşı ve emekli maaşı yıl başında enflasyon oranına göre  yeniden belirlenecek.  Emekli maaşı ve memur maaşı için yeni yılda yapılacak zam oranına ilişkin ipucu verileri de gelmeye başladı.

Emekli ikramiye ve memur maaş zamlarına enflasyon güncellemesi Merkez'den geldi! İşte yeni rakamlar

TCMB, mayıs ayına ilişkin Piyasa Katılımcıları Anketi'nin sonuçlarını açıkladı. Buna göre; yıl sonu enflasyon beklentisi 57,92'e yükseldi. Enflasyon beklentisi, bir önceki dönemde 46,44 seviyesindeydi. Enflasyondaki yükseliş emekli ikramiyesi ve memur maaşlarına da yansıyacak.

Emekli ve memurlar dört gözle bekliyor! Temmuz zamlarında son dakika! Kim kaç lira alacak? İşte yeni maaşlar...

Milyonlarca emekli ve memurun beklediği 2022 Temmuz zammına ilişkin detaylar belli oluyor. Merkez Bankası tarafından son enflasyon tahminleri açıklandı ve yüzde 42,8 olarak belirlendi. Peki SSK ve Bağ-Kur emeklisinin Temmuz zammı kaç lira olacak? Memur ve emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek?

TOKİ Afyon Merkez ihalesi bugün! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Afyon Merkez 578 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Afyon Merkez 649 konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Afyon Merkez projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Afyon Merkez'de 578 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmayı sürdüren TOKİ, Afyon Merkez'de 578 yeni konut inşa edecek...

TOKİ Afyon Merkez 649 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyon Merkez Gökçe Mahallesi'nde 649 yeni konut inşa edecek.

Emekli Afyon Merkez Zafer Mahallesi kura satışları Haberi

Emekli Afyon Merkez Zafer Mahallesi kura satışları

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi'nde yüzde 20 peşin alımlarda kalan tutar için 240 ay, yüzde 12 peşin alımlarda ise kalan tutar için 180 ay vade uygulanıyor. 


2016 Afyon Merkez Zafer TOKİ Emekli Konutları kura çekimi bugün saat 10.00'da başladı. Konut kurası Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü Atatürk Kongre Merkezi’nde çekiliyor. 


Dairelerin 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği TOKİ Afyon Zafer Mahallesi Projesi'nde toplamda 300 adet konut emeklilere özel olarak satılıyor. 


Afyon TOKİ Zafer Mahallesi Evleri fiyatları 87 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 9 bin 700 TL peşinatla veya 238 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 


Satış duyurusu için