03 / 05 / 2024

emekli aksaray Güzelyurt toki fiyat

emekli aksaray Güzelyurt toki fiyat

Emekli Aksaray Güzelyurt TOKİ Evleri kurası 13 Mayıs Cuma gününde yapılacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Emekli promosyon güncelleme Nisan 2024! Maaşınıza ek 12 bin TL için hemen bakın! Ziraat emekli promosyon!

Kamu bankalarının verdiği emekli promosyonları merak ediliyor. Peki Ziraat emekli promosyon ne kadar? Ziraat Bankası emekli promosyonu kaç TL? İşte Nisan 2024 Ziraat emekli promosyon...

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en çok promosyon veren bankalar hangisi? Emekli promosyon güncelleme!

Bankalar emekliler için resmen yarışa girdi. En çok promosyon veren bankalar ise emekliler tarafından merak ediliyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en çok promosyon veren bankalar hangisi? Emekli promosyon güncelleme!

Emekli maaşlarına ek olarak kesin bu kadar daha ödenecek: Garanti emekli promosyon güncellenme 2024! 

Bankalar arasında promosyon rekabeti kızışırken, emekliler de son dakika güncel promosyon rakamlarını merak ediyor. İşte en çok merak edilen Garanti emekli promosyon güncellenme 2024!

Akbank emekli promosyon güncelleme: Emeklilere 17 bin 500 TL'lik destek geliyor!

Akbank emekli promosyon güncellemesi yaptı. Yaptığı yeni kampanya ve emeklilere özel avantajlardan dolayı binlerce emekli Akbank'ın yolunu tutuyor. 

Emeklilerin hesabına kesin bu kadar yatacak! Finansbank emekli promosyon güncelleme! QNB Finansbank promosyon Nisan 2024

Milyonlarca emekli son dakika maaş promosyonlarını merakla araştırıyor. Peki Finansbank emekli promosyon ne kadar? İşte Finansbank emekli promosyon güncelleme ve QNB Finansbank emekli promosyon Nisan 2024...

Akbank promosyon ne kadar 2024? Emeklilere kesin bu kadar verilecek: Akbank emekli promosyon güncelleme 2024!

Kamu bankalarının ardından özel bankalar da maaş promosyonlarını yükseltti. Peki Akbank promosyon ne kadar 2024? İşte Akbank emekli promosyon güncelleme 2024...

İş Bankası emekli promosyon güncelleme! Emekliler yeni rakama bakın! İş Bankası emekli promosyon ne kadar 2024?

Özel bankalar tarafından da emekli maaş promosyonlarında artışa gidildi. Peki İş Bankası İş Bankası emekli promosyon güncelleme ne kadar? İş Bankası emekli promosyon ne kadar oldu?

Yeni torba meclise geliyor: Deprem yasası, kiralık evler ve emekli zammı gündemde 

Ekonomik ve sosyal güvenlik konularında birçok yeni düzenleme Meclis'in gündemine geliyor. Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği bu reformlar, sırasıyla Meclis'e sunulacak. İlk kapsamlı kanun teklifinin hazırlıkları da başlatıldı. İşte bu ilk torba nelerin yer alacağına dair bilgiler…

SSK, Bağ-Kur emeklilerine son dakika müjdesi! Bakanlıklar harekete geçti! Emekli maaş zammında 3 formül! 

Milyonlarca emekli son günlerde gündem olan maaş yükselişleri ile ilgili detayları merak ediyor. SSK, Bağ-Kur emeklilerine son dakika müjdesi! Bakanlıklar harekete geçti! Emekli maaş zammında 3 formül! 

Emekliler hakkında flaş gelişme. İş Bankası ve ING emekli promosyonunu güncelledi

Emekli vatandaşlarımız hakkında flaş bir gelişme yaşandı. ING Bank ve İş Bankası tarafından yapılan açıklamada emekli vatandaşlarımıza verilen promosyonun güncellendiği bilgisine yer verildi.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Denizbank son dakika açıklaması yaptı! Banka emekli promosyonunda güncellemeye gitti!

DenizBank, emekli müşterileri için yeni bir kampanya başlattı! Emekli maaşını 3 yıl süreyle DenizBank'tan alma sözü veren müşterilere 5.000 TL'ye kadar promosyon fırsatı sunulacak. İşte ayrıntılar...

Garanti Bankası'ndan müthiş müjde. Emekli promosyonları güncelleme

Garanti Bankası'ndan emekli promosyonları hakkında yeni açıklama geldi. Henüz promosyon ödemesi almayan vatandaşların mutlaka detaylara bakması gerektiği belirtildi.

emekli aksaray Güzelyurt toki fiyat Haberi

emekli aksaray Güzelyurt toki fiyat

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru ücretlerini, 16 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Güzelyurt şubesinden geri alacak.


TOKİ Aksaray Güzelyurt'ta ödeme planına göre yüzde 12 peşin ödemede kalan bedeli 180 ay taksit ya da yüzde 20 peşinde ise 240 aya kadar taksitlendiriliyor.


Emekli Aksaray Güzelyurt TOKİ Evleri kurası 13 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Toplamda 56 adet konutun emekliye özel satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 105 bin TL'den başlıyor.



Satış duyurusu için