27 / 05 / 2024

emekli avansı

emekli avansı

Yeni emeklinin avans imkanının, mevcut emekliye de sağlanması gündeme geldi. Sistemin hayata geçmesiyle, emekliler nakit sıkıntısı yaşadıklarında SGK'ya yazılı başvuru yapıp maaşının 3 katına kadar avans isteyebiliyor. İşte tüm merak edilenler...

Emekli promosyonu alamayıp paraya ihtiyacı olanlar dikkat! ING Bankası çok kısa süre önce açıkladı!

Emekli promosyonu alamayıp paraya ihtiyacı olanlar dikkat... ING Bankası çok kısa süre önce açıkladı... ING, müşterilere 10.000 TL'ye kadar faizsiz ve masrafsız Taksitli Nakit Avans fırsatı sunuyor...

Emeklilere dev avans müjdesi!

Yeni emekli olan vatandaşların yüzü avans müjdesiyle gülecek. Avans hakkındaki detayları ilk kez duyan vatandaşlar alabilecekleri para nedeniyle büyük sevinç yaşıyorlar.

Emekli maaşı olan herkes alıyor! 24 ay vadeli 10 maaş tutarında avans müjdesi! İşte başvuru şartları...

1.500 TL ile 2.500 TL arasında değişen tutarlarda maaş alan emeklilere Ziraat Bankası'ndan büyük müjde geldi. Banka, 10 maaş faizsiz avans imkanı sunduğunu açıkladı. 

TOKİ Giresun Aluçra emekli son başvuru günü!

TOKİ Giresun Aluçra emekli son başvuru günü 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Kurası 19 Ocak 2016 tarihinde çekilecek olan projede 215 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Erzincan Yoğurtlu emekli kura tarihi!

TOKİ Erzincan Yoğurtlu emekli kura tarihi açıklandı. Daire fiyatları 102 bin 500 TL'den başlangıç gösteren projede başvuru ücreti olarak 500 TL kabul ediliyor.

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru süresi!

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru süresi devam ediyor. Son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 240 ay vade seçeneği ile daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura başvuruları!

TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik emekli kura başvuruları devam ediyor. Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projede 180 veya 240 ay vade fırsatı sağlanıyor.

TOKİ Afyon Merkez Emekli Evleri fiyatları!

TOKİ Afyon Merkez Emekli Evleri fiyatları 85 bin TL'den başlıyor. Başvuru bedeli 500 TL olarak belirlenen projede 283 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Erzincan Yoğurtlu TOKİ emekli ev fiyatları!

Erzincan Yoğurtlu TOKİ emekli ev fiyatları belli oldu. Daire tipleri arasında 2+1'lerin yer aldığı projede başvurular 30 Aralık 2015 tarihine kadar devam edecek.

Karabük TOKİ emekli başvuru işlemleri!

Karabük TOKİ emekli başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul ediliyor. Toplamda 426 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar yaklaşık 98 bin 700 TL'den başlıyor.

TOKİ Muğla Yatağan emekli başvuruları ne zaman?

Konutların 2+1 olarak tasarlandığı TOK Muğla Yatağan'da yüzde 12 peşin alımlarda kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. Peki TOKİ Muğla Yatağan emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli başvuru bedeli!

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Dairelerin 75 metrekare büyüklükte tasarlandığı projenin kura çekilişi 20 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Şanlıurfa Akabe emekli fiyat listesi!

TOKİ Şanlıurfa Akabe'de emekliye özel olarak 304 adet konut satışa çıkıyor. Projede 75 metrekare büyüklükte daireler yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Akabe emekli fiyat listesi...

emekli avansı Haberi

emekli avansı

Ülkemizde emekli maaşlarının bağlanmasını bekleyenlere sunulan avans imkanının benzerinin emekliler için de hayata geçirilmesi gündemde. Maaşı 90 gün içinde bağlanamayanların yazılı başvuru yaparak yararlandığı avansın tutarı 3 net asgari ücret, yani bu yıl için 6 bin 972 lira olurken; bu fırsatın mevcut emeklilere de 3 maaş tutarında uygulanması planlanıyor.

GÖZLER KARARDA

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; emekliler, "Avans imkanı sağlanır ve 12, 24 ya da 36 ay gibi bir vadede maaşımızdan kesilirse, ihtiyaçlarımızı daha kolay sağlarız" diye konuşuyor. Sistemin hayata geçmesiyle emekliler nakit sıkıntısı yaşadıklarında SGK'ya yazılı başvuru yaparak maaşının 3 katına kadar avans isteyebiliyor.

EN AZ 4.500 TL

En düşük maaşın bin 500 lira olduğu değerlendirildiğinde, en az avans 4 bin 500 lira olacak. Bu para daha sonra emeklinin maaşından 12, 24 ya...