04 / 05 / 2024

emekli dernekleri ucuz ev

emekli dernekleri ucuz ev

Türkiye İşçi Memur Bağ-Kur Emeklileri Derneği Başkanı Hamdi Öz, Türkiye Emekliler Derneği’nin “ucuz ev” vaadi ile üyelerini transfer ettiği iddiası ile Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Milyonlarca emekli bu haberi bekliyor… Seçim öncesi 1.300 TL zam gündemde!

Emekli dernekleri ve sendikaların sıklıkla dillendirdiği 2000 öncesinde ve  bu tarihten sonra emekli olanlar arasındaki maaş farkı adaletsizliğinin seçimler öncesinde giderilmesi bekleniyor. İşte ayrıntılar…

TOKİ 2022 projelerinde şok! Emekli, dar gelirli ve gençlere ucuz ev müjdesi! 81 ildeki ucuz konutlarda talep toplanıyor

TOKİ'den emekli, dar gelirli ve gençlere ucuz ev müjdesi geldi. TOKİ 2022 projelerinde talep toplanıyor. İşte tüm ayrıntılar...

Emekliye ucuz konut rehberi!

TOKİ’nin ucuz konut kampanyasında başvuru sırası emekli vatandaşlara geldi. Projelerde yer alan konutların fiyatları 116 bin TL'den, aylık taksit bedelleri ise 388 TL'den başlıyor.

TOKİ'den emekliye ucuz ev müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı evi olmayan 3 milyon emekli için konut projelerine hız verdi. İşte emekliler için ucuz konular...

TOKİ'den emekliye ucuz konut fırsatı!

Yıllarca çalışıp para kazandığı halde ev alamayan 3 milyon emekli var. TOKİ, Emekliler Derneği emekli vatandaşları ev sahibi yapmak için yoğun bir mesai harcıyor. İşte Şubat ayına özel satılık ucuz konutlar...

Emekli derneklerinde ucuz ev kavgası çıktı!

Türkiye İşçi Memur Bağ-Kur Emeklileri Derneği Başkanı Hamdi Öz, Türkiye Emekliler Derneği’nin “ucuz ev” vaadi ile üyelerini transfer ettiği iddiası ile Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

TOKİ'ye ucuz konut talebi yağıyor!

Emekli ve dar gelirliden TOKİ'ye, ucuz konut talebi yağıyor. Son olarak Türkiye Emekliler Derneği Çanakakle Şubesi, Çanakkale'de yaşayan emeklilerin düşük taksitlerle ev sahibi olmaları için girişim başlattı.

Isparta'da TOKİ'nin emekli konutlarına 4 bin başvuru!

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, Isparta'da ucuz konut projesi için emekli başvuru sayısının 4 bine ulaştığını bildirdi.

2001 yılında Emekli Sandığı otelleri dünya devlerinin olmuş!

2001 yılında Emekli Sandığı'na bağlı 6 otelin işletme hakkı 3 ayrı otel grubuna devredilmiş. 6 otelin 20 yıllığına işletme hakkı Swiss Otel Grubu, Milenyum Grubu, Radisson Grubu'na devredilmiş.

2001 yılında Emekli Sandığı otelleri yeni sahiplerini bulmuş!

2001 yılında Emekli Sandığı otellerinin uluslararası otel zincirlerince işletilmesi için yapılan ihale sözleşme aşamasındaymış. Emekli Sandığı, 15-20 yıl süreli devrettiği altı oteli 130 milyon dolara yenileyecekmiş.

2001 yılında Emekli Sandığı otelleri yeni sahiplerini bulacakmış!

2001 yılında Emekli Sandığı'na ait, aralarında Tarabya ve Maçka otellerinin bulunduğu, 6 otelin modernize edilmeleri şartıyla, 15 yıllığına uluslararası otel zincirlerince işletilmesine ilişkin ihale sonuçlanmış.

TOKİ'nin emekli projesi Bursa'dan başlasın!

Türkiye genelinde 700 bin, Bursa’da 24 bin emekli üyesi olan Türkiye Engelliler Derneği Nilüfer Şubesi, TOKİ tarafından açıklanan 250 lira taksitle ve 240 ay vade ile satılacak toplu konutların ilk olarak Bursa’da inşa edilmesini istiyor.

TOKİ'nin emekliler için ucuz ev kampanyası başlıyor!

Kirada oturan emeklilere ucuz ev kampanyası başlıyor. Emekliler 250 lira taksit ödeyerek 2+1 ev sahibi olabilecek. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), emekliler ve dar gelirliler için ucuz konut hamlesini başlatıyor.

emekli dernekleri ucuz ev Haberi

emekli dernekleri ucuz ev

Emeklilerin çatı örgütü dernekler arasındaki rekabet “ucuz ev” vaadi ile kavgaya dönüştü. Türkiye İşçi Memur Bağ-Kur Emeklileri Derneği Başkanı Hamdi Öz, Türkiye Emekliler Derneği’nin “ucuz ev” vaadi ile üyelerini transfer ettiği iddiası ile Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.


Türkiye İşçi Memur Bağ-Kur Emeklileri Derneği Genel Başkanı Hamdi Öz,Türkiye Emekliler Derneği Eyüp, Avcılar ve Bakırköy Şubeleri’nin internet sitelerinde, derneklerine üye olanlara TOKİ’nin ucuz ev vereceği vaadinde bulunduklarını, bunun gerçeği yansıtmadığını iddia etti. Cumhuriyet Savcılığı’na verdiği ifadesinde, TOKİ’nin hiç bir dernekle işbirliği yapmadığını savunan Hamdi Öz, “Ucuz ev ilanını gören derneğimiz üyeleri istifa ederek, Türkiye Emekliler Derneği’ne kaydolmaktadır. Gerçekte Türkiye Emekliler Derneği’ne TOKİ tarafından ucuz konut verilmesi söz konusu değildir. Ancak bu şekilde yalan haber yaparak kendi üye sayılarını artırmakta, bu şekilde...