02 / 05 / 2024

Milyonlarca emekli bu haberi bekliyor… Seçim öncesi 1.300 TL zam gündemde!

Milyonlarca emekli bu haberi bekliyor… Seçim öncesi 1.300 TL zam gündemde!

Emekli dernekleri ve sendikaların sıklıkla dillendirdiği 2000 öncesinde ve  bu tarihten sonra emekli olanlar arasındaki maaş farkı adaletsizliğinin seçimler öncesinde giderilmesi bekleniyor. İşte ayrıntılar…



Emekliler arasında 2000 yılından önce emekli olanlar ile 2000’den sonra emekli olanların aldıkları maaş miktarı, dikkate değer oranda farklılık gösteriyor.  Ankara  kulislerinde, seçimler öncesi bu maaş adaletsizliğini gidermek için harekete geçileceği konuşuluyor. Peki nasıl olacak?

Hükümet, daha önce pek çok kez Türkiye Emeklileri Derneği ve çeşitli sendikalar tarafından pek çok kez gündeme getirilen bu maaş adaletsizliğini, seçimler öncesinde çözüme kavuşturmaya hazırlanıyor.

Milyonlarca emekli bu haberi bekliyor… Seçim öncesi 1.300 TL zam gündemde!

Peki emeklilere zam gelecek mi? Kaç TL zam yapılması planlanıyor?

Farklı yıllarda emekli olanlarda yasaların değişmesi, yapılan farklı zam oranları gibi nedenlerle zaman zaman maaşlar arasında makas açılıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön