05 / 05 / 2024

emekli evleri karabük

emekli evleri karabük

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karabük Belediyesi, Emekliler Evi projesinin temelini attı.

TOKİ Karabük’te 437 emekliyi ev sahibi yaptı!

TOKİ tarafından Karabük Belen Mahallesi'nde inşa edilen 703 konut için kuralar çekildi. Karabük’te 437 emekli ev sahibi oldu.

TOKİ Karabük emekli konut belirleme kura çekimi!

TOKİ Karabük emekli konut belirleme kura çekimi bugün gerçekleştirilecek. 426 adet daireden meydana gelen projede kura çekimi 12 Şubat 2016 tarihinde yapıldı.

Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık'ta emeklilere özel hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası..

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

160 konut olarak yükselen TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri'nde başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru!

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru işlemleri devam ediyor. Toplamda 160 adet dairenin bulunduğu projede başvuru ücreti 500 TL 'dir.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kura!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde yapılacak. Toplamda 160 adet dairenin satışlarına devam ettiği projede başvuru ücreti 500 TL'dir.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri başvurusu!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri başvurusu bugün başlıyor ve devam ediyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 160 adet daire yer alıyor.

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Evleri başvurusu!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Evleri başvurusu 27 Haziran Pazartesi günü başladı ve devam ediyor. Projede ödeme planına göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuru!

Toplamda 197 adet daire emekliler için satışa çıkarılan projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuru dönemi başladı.

2016 TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli Evleri başvuruları!

2016 TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli Evleri başvuruları bugün başladı. Toplamda 250 konutun emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Kastamonu projesinde ödemelere göre 240 aya kadar vadelendiriliyor.

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuruları ne zaman?

Başvuru bedelinin 500 TL olarak belirlendiği projede toplamda 197 adet konut emekliler için satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuruları ne zaman?

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuru işlemleri!

TOKİ Bilecik Bozüyük Emekli Evleri başvuru işlemleri 14 Mart 2016 tarihinde başlıyor. Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 197 adet konut emekliler için satışta.

TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli Evleri başvurusu 2016!

TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli Evleri başvurusu 2016 bu ayın 14'ünde başlayacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sunulan projede 500 lira peşinat bedeli kabul edilecek.

emekli evleri karabük Haberi

emekli evleri karabük

Karabük Belediyesi tarafından İnönü Caddesi Safran Sokak’ta sosyal sorumluluk projesi olarak inşa edilen "Emekliler Evi" projesinin temeli atıldı.

Karabük Belediyesi'nde yer alan habere göre, "Emekliler Evi" projesinin inşaatı tamamlandığında emeklilerin zamanlarını en verimli şekilde geçirebilecekleri dinlenme ve sohbet alanları yer alacak. Emeklilerin ruhsal ve sosyal gereksinimlerini sağlayacak donatıları bünyesinde barındıran Emekliler Evi projesi emeklilerin buluşma noktası haline gelecek. Emekliler buraya gelerek çaylarını içip, gazete ve kitaplarını okuyabilecek.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin katılımları ile gerçekleştirilen temel atma törenine Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, MHP Karabük İl Başkanı Dr. Adem Kar, Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, meclis üyeleri, daire müdürleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Temel atma töreni öncesi konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Sayın İl Başkanım, İlçe Başkanlarım, değerli...