16 / 05 / 2024

emekli Kastamonu toki kura sonuçları

emekli Kastamonu toki kura sonuçları

Emekli TOKİ Kastamonu Merkez kura çekilişi yarın saat 10:00 da yapılacak. Toplamda 200 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Tokat, Sinop, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'dan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Tokat, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'da sivil toplum kuruluşları, Sinop'ta AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki verdi...

Kastamonu TOKİ başvuruları 2019!

Kastamonu TOKİ başvuruları geçtiğimiz günlerde başladı. Projede 182 adet 2+1 daire bulunuyor.

Kastamonu Taşköprü TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Taşköprü emekli projesinde sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli projesi için son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli kura sonuçları!

TOKİ Kastamonu Taşköprü emekli kura sonuçları henüz belli olmadı. Projenin kura çekilişi 21 Haziran tarihinde yapılacak.

TOKİ Kastamonu emekli kura çekilişi 21 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kastamonu Taşköprü emekli projesinin kura çekilişini 21 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

Kastamonu TOKİ Roman Konutları'nın anahtar teslimi yapıldı!

Kastamonu Araç İlçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Roman Konutları projesindeki dairelerin anahtar teslimleri yapıldı. 

TOKİ Kastamonu Taşköprü 310 konut ihalesi yarın!

Kastamonu Taşköprü Gizlice Mahallesi, Kurban Tepe Mevkii Emekli 310 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın yapılacak.

Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016!

TOKİ'nin Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamındaki daireler kurayla satılacak. İşte, Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016 detayları...

Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek’te TOKİ tarafından Emekli Grubu için hayata geçirilecek olan 324 kuralı olarak satılyor. Peki, Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

200 konutluk TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık'ta emeklilere özel hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası..

Çanakkale Ayvacık Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Başvuru sürenin devam ettiği Çanakkale Ayvacık Emekli Toki projesinde toplamda 160 adet daire bulunuyor. Peki, Çanakkale Ayvacık Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

emekli Kastamonu toki kura sonuçları Haberi

emekli Kastamonu toki kura sonuçları

TOKİ Kastamonu Merkez kurasında, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 28 Nisan 2016 tarihinden itibaren T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube’lerinden geri alabilecek.


Ödeme seçeneklerine göre TOKİ Kastamonu Merkez Emekli'de yüzde 12 peşinatta ya da yüzde 20 peşinat sağlandığında kalan bedellleri 180 ay taksit veya 240 aya kadar taksitlendirme sağlanıyor.


Emekli TOKİ Kastamonu Merkez kura çekilişi yarın saat 10:00 da Kastamonu Belediyesi Kuzeykent Belediye Nikah ve Konferans Salonu'nda gerçekleşecek. 


Satış duyurusu için tıklayın


TOKİ Kastamonu Merkez tam katılımcı listesi