23 / 07 / 2024

emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek

emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek

Yeni yıl yaklaştıkça milyonlarca emekli de maaşlarına ne kadar zam yapılacağını merak ediyor ve araştırıyor. Peki SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaş zammı belli oldu mu? İşte BağKur, Emekli Sandığı, SSK emeklileri 2023 zam tablosu..

En düşük emekli maaşı için işte bu rakam konuşuluyor! 7 bin 710 lira ve altında olanlar hemen bakın!

4 milyon emekli, maaşlarına yapılacak zam oranlarını ile ilgili gelişmeleri beklerken, en düşük maaşın artırılacağı düzenlemenin bu hafta netlik kazanacağı belirtiliyor. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

Memur maaşlarına endeksli bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu?

Bedelli askerlik ücreti 2024 yılının ikinci yarısı için yapılan zam ile değişmiş oldu. Memur maaşlarına endeksli olan bedelli askerlik ücreti yapılacak zam sonrasında 217 bin 870 Türk Lirası olacağı açıklandı.

Milletvekili Gürban'dan Meclis'e öneri: Milletvekili maaşlarına zam yapılmasın!

Milletvekili ve emekli milletvekili maaşları sık sık gündeme geliyor. Yüksek milletvekili maaşları şimdi de Meclis gündemine taşındı. Milletvekili Gürban'dan Meclis'e "Milletvekili maaşlarına zam yapılması" önerisi geldi. İşte  ayrıntılar...

Emekli zamlı maaş takviminde son dakika! Zamlı maaşlar hangi tarihlerde hesaplara yatırılacak? Hemen bakın!

Emeklilerin zamlı maaş takvimi pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki zamlı emekli maaşları hesaplara ne zaman hesaplara yatırılacak?

Temmuz 2024 memur maaşı hesaplama! Memur maaşlarına ne kadar zam gelecek?

Milyonlarca memur ve memur emeklisi Haziran 2024 enflasyon rakamlarını bekliyor. Peki 6 aylık enflasyonun yüzde 25 çıkması ve maaş zamlarının yüzde 19,56 seviyesinde gerçekleşmesi durumunda memur maaşlarına ne kadar zam gelecek? 

Temmuz'da 10 bin TL'lik en düşük emekli maaşı 13 bin 800 TL olacak! Emekliye zam, memura fark açıklandı! 

Emekli ve memur zammı için geri sayım başlarken, maaşlar tek tek hesaplandı. Emekli ve memur maaşlarına ne kadar zam gelecek? Temmuz'da en düşük emekli ve memur maaşı ne kadar olacak? 

Emekliye 3 kez zam iddiası! Emekli maaşları için rakam verildi! Uzman isim resmen açıkladı!

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği Temmuz  zammıyla ilgili beklenen açıklama SGK Uzmanı Özgür Erdursun’dan geldi. Peki yeni zamlı memur ve emekli maaşları ne kadar olacak?

Emekli maaşlarına 15 bin TL seyyanen zam! Şimdi açıklandı! 

Emekliler dört gözle Temmuz zammını bekliyor. Son olarak, emekli maaşlarına 15 bin TL seyyanen zam beklentisi gündeme geldi. İşte detaylar...

Emekli maaşlarına yüzde 40 zam hesabı: 10 bin, 11 bin, 13 bin TL maaş alanlar hemen zamlarınıza bakın!

Milyonlarca emekli Temmuz zammını dört gözle beklerken, yeni hesaplar da tek tek ortaya çıkıyor. Peki Temmuz 2024 emekli maaş zamları ne kadar olacak? İşte yeni rakamlar...

Emekli maaşları erken yatacak mı? Tarih verildi:  Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 

Emekli maaşı ve bayram ikramiyeleri ile ilgili tarihler verildi. Peki emekli maaşları erken yatacak mı? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Temmuz 2024 emekli zammı netleşiyor! İşte kalem kalem emekli maaşı hesaplama!

Merakla beklenen enflasyon verileri açıklandıkça emekli maaşına yapılacak zam da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki emekli maaşlarına Temmuz ayında ne kadar zam yapılacak? İşte tek tek yapılan o hesaplamalar...

Milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi? Maaşlarda OVP etkisi!

Enflasyonla beraber hayat pahalılığını en ağır şekilde yaşayan emeklilerin büyük kısmı, asgari ücretin altında kalan maaşlarına seyyanen zam beklentisine girmesine karşın, seçim öncesi talepleri karşılanmadı. Peki milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi?

Emekli maaşları bayramdan önce yatacak mı? Emekli maaşı ne zaman verilecek? Nisan 2024 maaşını bekleyenler hemen bakın

Milyonlarca kişi emekli maaşlarının bayramdan önce hesaplara yatırılıp yatırılmayacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Nisan 2024 emekli maaşı bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? 

emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek Haberi

emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek

Yeni yıl yavaş yavaş yaklaşırken, milyonlarca emekli de maaşlarına ne kadar zam yapılacağı ile ilgili detayları merak ediyor ve araştırıyor. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, Piyasa uzmanı ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu ile SGK Uzmanı Özgür Erdursun milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan emekli zammı ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. 

Peki SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaş zammı belli oldu mu? İşte BağKur, Emekli Sandığı, SSK emeklileri 2023 zam tablosu!

Piyasa uzmanı ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu ile SGK Uzmanı Özgür Erdursun, milyonlarca kişi tarafından merak edilen 2023 yılı asgari ücret, memur ve emekli maaşı zamlarıyla ilgili son dakika açıklamaları yaptı.

Emekli zamları ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, son zamanlarda gündemden düşmeyen emekli maaşlarına son olarak...