25 / 08 / 2024

Emekli tatili

Emekli tatili

Tatile hasret kalan emeklilerden turizmcilere çağrı geldi: Sezon başı ve sonları için bütçemizi sarsmayacak tatil paketleri hazırlayın. Hem 12 ayı dolu geçirin, hem de yüzümüzü güldürün.

Emekli maaşlarına bayram düzenlemesi… Maaşlar hangi tarihte yatacak?

20 Nisan’da başlayacak bayram tatili öncesinde emekli maaşlarının yatıp yatmayacağı sorusuna yanıt geldi. İşte gün gün maaş ödeme takvimi…

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa 2. Etap emekli başvuru dönemi!

TOKİ Gaziantep Islahiye Fevzipaşa 2. Etap emekli başvuru dönemi bugün başladı. 240 ay vade imkanı ile ödeme yapılabilen projenin kura çekilişi 10 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Erzincan Yoğurtlu Emekli Konutları başvuru şartları!

Erzincan Yoğurtlu TOKİ Evleri başvuruları bugün başlıyor. Projede başvuru ücreti olarak 500 TL kabul ediliyor. İşte TOKİ Erzincan Yoğurtlu Emekli Konutları başvuru şartları...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli başvuru ücreti ne kadar?

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ Evleri başvuruları bugün başladı. Projede 2+1 olarak tasarlanan daireler bulunuyor. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli başvuru ücreti ne kadar?

Amasya Merzifon TOKİ emekli başvuruları bugün başlayacak!

Amasya Merzifon TOKİ emekli başvuruları bugün başlayacak. Konut fiyatları henüz netleşmeyen projede başvuru işlemleri T.Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek.

TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi emekli başvurusu!

TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi emekli başvurusu yarın başlıyor. 180 ya da 240 ay taksit yapılabilen projede konutların satış fiyatları henüz açıklanmadı.

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Sivas Yenimahalle emekli başvuruları yarın başlıyor. Kura çekimi 20 Ocak 2016 tarihinde yapılacak olan projede 184 adet konut emekliye özel olarak satışa sunuluyor.

TOKİ Kütahya İnköy emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Kütahya İnköy'de yüzde 12 peşinatla ödeme yapabilmek mümkün. Projede toplam 300 adet konut emekli kategorisinde satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy emekli başvuruları ne zaman?

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı emekli başvuru 2015!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı'nda 180 veya 240 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede toplam 400 tane daire kura yöntemiyle satılıyor. İşte TOKİ Karaman Merkez Kırbağı emekli başvuru 2015 detayları...

Erzincan Yoğurtlu TOKİ Emekli Evleri başvuru dönemi!

Erzincan Yoğurtlu TOKİ Emekli Evleri başvuru dönemi 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek. Kura tarihi 5 Ocak 2016 olarak belirlenen proje talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor.

TOKİ Çorum Alaca emekli başvuru bedeli!

TOKİ Çorum Alaca emekli başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Başvuruları yarın başlayacak olan projenin kura çekilişi 11 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Bursa Nilüfer emekli başvuruları yarın başlayacak!

TOKİ Bursa Nilüfer emekli başvuruları yarın başlayacak. Başvuru bedeli kapsamında 500 TL kabul edilen projede toplamda 1.200 adet konut satışa sunuluyor.

TOKİ Amasya Merzifon Emekli Evleri başvuru!

TOKİ Amasya Merzifon Emekli Evleri başvuru süreci yarın başlıyor. 500 TL başvuru bedeli istenen projede kura çekiliş töreni 21 Ocak 2016 tarihinde düzenlenecek.

Emekli tatili Haberi

Emekli tatili

Ülkemiz nüfusunun yaklaşık 10.5 milyonu emekli... Yıllarca çalıştıktan sonra yaşlılıkta rahat etmek isteyen emeklilerin pek çoğu ise tatile hasret. Avrupalı emekliler Türkiye'de 5 yıldızlı otellere rahatça gelirken, kendilerinin tatile para ayıramadıklarını belirten emeklilerimiz turizmcilere çağrı yaptı. TAKVİM'i arayan emekliler, "Turizmciler sezon başı ve sezon sonlarında otellerini bizlere açsın. Bütçemizi sarsmayacak tatil paketleri sunsun" dedi. 


AVRUPALI RAHAT GELİYOR 

Yabancıların ve özellikle Avrupalı emeklilerin Türkiye'de 5 yıldızlı otellerde rahatça tatil yapabilmelerini gıptayla izlediklerini söyleyen emekliler, şunları kaydetti: "Biz gidip Avrupa'da tatil yapalım demiyoruz. Kendi ülkemizde tatil yapabilelim yeter. Düşük fiyatlar sunulursa, hepimiz tatil yapabiliriz. 5 yıldızlı olması da şart değil. Bu konu daha önce de gündeme gelmişti. Artık bir sonuç bekliyoruz."


İSTİHDAMA KATKI YAPAR 

Bu şekilde otellerin sezon dışında da doluluk sağlayacağını belirten emekliler, "Böylece...