03 / 05 / 2024

Emekli TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi kura sonucu

Emekli TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi kura sonucu

Taksitlerin teslimden sonra ödeneceği TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi Projesi'nde yer alan 300 konut için hak sahipleri belli oldu. İşte Emekli TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi kura sonucu...

17 Ekim TOKİ Afyon Bayat 2. Etap kura sonuç listesi!

17 Ekim TOKİ Afyon Bayat 2. Etap kura sonuç listesi henüz açıklanmadı. Toplamda 94 konuttan meydana gelen projede satışlar kura çekilişi ile yapılıyor. 

TOKİ Afyon Zafer Mahallesi sözleşme dönemi!

TOKİ Afyon Zafer Mahallesi sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi sözleşme programı!

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi sözleşme programı hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. Toplamda 776 adet dairenin yer aldığı projede satışlar kura çekimi ile yapılmıştı.

TOKİ Afyon Merkez Zafer sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Afyon Merkez Zafer sözleşme dönemi sona eriyor. Emeklilere özel projede sözleşmeler için son gün bugün olarak belirtiliyor.

TOKİ Afyon Şuhut kura sonuçları sıralı tam liste!

TOKİ Afyon Şuhut kura sonuçları sıralı tam liste henüz açıklanmadı. TOKİ Afyon Şuhut kura sonuçları sıralı tam liste açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Afyon Şuhut kura sonucu isim isim tam liste!

TOKİ Afyon Şuhut kura sonucu isim isim tam liste henüz açıklanmadı. TOKİ Afyon Şuhut kura sonucu isim isim tam liste açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Afyon Zafer Mahallesi kura çekimi 2017!

Afyon Merkez Zafer Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 776 adet konut için “ Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası çekilecek. İşte, TOKİ Afyon Zafer Mahallesi kura çekimi 2017...

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

TOKİ Afyon Zafer Mahallesi 2017 kurası!

TOKİ'nin Afyon Merkez Zafer Mahallesi'nde hayata geçirdiği 776 adet konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Afyon Zafer Mahallesi 2017 kurası ne zaman?

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi kurası!

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi projesindeki 776 adet daire kura ile satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi kurası ne zaman?

TOKİ Afyon Zafer Mahallesi kura çekimi ne zaman?

TOKİ'nin Afyon Merkez Zafer Mahallesi projesinde yer alan 776 daire kuralı satılıyor. Peki, TOKİ Afyon Zafer Mahallesi kura çekimi ne zaman?

TOKİ Afyon Zafer Mahallesi 2017 kura!

TOKİ'nin Afyon Merkez Zafer Mahallesi projesindeki 776 adet konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Afyon Zafer Mahallesi 2017 kura çekimi ne zaman?

TOKİ Afyon Zafer Mahallesi kura tarihi!

TOKİ'nin Afyon Merkez Zafer Mahallesi projesindeki 776 adet konut kuralı olarak satılacak. Peki, TOKİ Afyon Zafer Mahallesi kura tarihi ne zaman?

Emekli TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi kura sonucu Haberi

Emekli TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi kura sonucu

TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi Toplu Konutları kura çekilişi Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü Atatürk Kongre Merkezi’nde, bugün gerçekleşti. 


Emekli TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi kura sonucu yayınlandı. Daire fiyatlarının yaklaşık olarak 87 bin TL'den başladığı projede aylık 238 TL taksitle ödeme yapabilmek mümkün. 


Toplamda 300 tane dairenin emeklilere özel satışa sunulduğu TOKİ Afyon Zafer Mahallesi'nde 9 bin 700 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 


75 metrekarelik 2+1 dairelerin bulunduğu TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi'nde yüzde 20 peşinatta kalan tutar 240 ay, yüzde 12 peşinatta ise kalan tutar 180 ay vadelendiriliyor. 


Emekli TOKİ Afyon Merkez Zafer Mahallesi kura sonucu için