30 / 04 / 2024

emekli toki evleri 2018

emekli toki evleri 2018

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016!

TOKİ'nin Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamındaki daireler kurayla satılacak. İşte, Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016 detayları...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek’te TOKİ tarafından Emekli Grubu için hayata geçirilecek olan 324 kuralı olarak satılyor. Peki, Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

200 konutluk TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Çanakkale Ayvacık Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Başvuru sürenin devam ettiği Çanakkale Ayvacık Emekli Toki projesinde toplamda 160 adet daire bulunuyor. Peki, Çanakkale Ayvacık Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru!

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru işlemleri devam ediyor. Toplamda 160 adet dairenin bulunduğu projede başvuru ücreti 500 TL 'dir.

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri Emekli kura çekilişi!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri Emekli kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde yapılacak. Projede başvuru işlemleri başladı ve 29 Temmuz'a kadar devam ediyor.

Çanakkale Ayvacık Emekli TOKİ Evleri başvuruları yarın başlıyor!

Çanakkale Ayvacık Emekli TOKİ Evleri başvuruları yarın başlıyor. Başvuru ücretinin 500 TL olarak belirlendiği projede ödeme planı 240 aya varan vade sağlanıyor.

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

emekli toki evleri 2018 Haberi

emekli toki evleri 2018

Ev sahibi olmak tüm herkesin hayali. TOKİ bu hayali gerçekleştirmek için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ, emeklileri ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ'den ev almanın şartları neler? TOKİ'den nasıl ev alınır? TOKİ evi almak için neler yapmak gerekiyor? 

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre;  çalıştığı süre içinde ev sahibi olmayan emeklilere TOKİ, ev imkanı sunuyor. TOKİ'nin emeklilere olan kampanyası 81 ili kapsıyor.

Kaymakamlıklara ve Belediyelere yapılan emeklilere yönelik konut talepleri ilgili Valiliklere iletiliyor. İlgili Valilikler, kendilerine gelen diğer emekli konut talepleri ile birlikte tüm emekli konut taleplerini TOKİ’ye gidiyor. İlgili Valilikler tarafından önerilen ve TOKİ tarafından uygun görülen arsa/arsalar üzerinde gerekli çalışmalar başlatıldıktan sonra konut fiyatları belirleniyor. Bu süreçten sonra belirli bir süre veriliyor ve ev sahibi olmak isteyen emekliler bankaya başvuruyor. Yeterli...