02 / 05 / 2024

Emekli TOKİ Karaman Kırbağı kura çekiliş sonuçları

Emekli TOKİ Karaman Kırbağı kura çekiliş sonuçları

Daire fiyatlarının 87 bin TL'den başlangıç gösterdiği TOKİ Karaman Merkez Kırbağı Evleri emeklilere özel satışa sunuldu. İşte Karaman Kırbağı TOKİ Konutları tam liste kura sonucu...

TOKİ Karaman Kırbağı kura sonucu 2+1 isim listesi!

TOKİ Karaman Kırbağı kura sonucu 2+1 isim listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Kırbağı kura sonucu 2+1 isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Kırbağı kura sonuçları tam listesi 437 konut!

TOKİ Karaman Kırbağı kura sonuçları tam listesi 437 konut henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Kırbağı kura sonuçları tam listesi 437 konut açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir kura yeri!

TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir projesinde yer alan 419 adet yeni konut için kura çekim yapılacak. Peki, TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir kura yeri neresi?

TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir kurası ne zaman?

419 konutun kura ile satılacağı TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir Grubu projesinde kura çekimi için heyecan başladı. Peki, TOKİ Karaman Kırbağı Alt Gelir kurası ne zaman?

TOKİ Karaman Kırbağı kura çekimi!

Toplamda 140 adet daireden meydana gelen TOKİ Karaman Merkez Kırbağı projesindeki daireler kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Karaman Kırbağı kura çekimi ne zaman?

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı kurası!

TOKİ'nin Karaman Merkez Kırbağı Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 140 konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Karaman Merkez Kırbağı kurası ne zaman?

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı son başvuru tarihi!

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı alt gelir grubu projesinde yer alan daireler açık satış yöntemi ile satışa sunulmuştu. Projede yer alan konutları için son başvurular bugün alınıyor.

TOKİ Karaman Kırbağı 2017 başvuruları!

Toplamda 140 adet dairenin kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Karaman Kırbağı 2017 başvuruları devam ediyor.

TOKİ Karaman Merkez kura çekim günü!

TOKİ'nin Karaman Merkez Kırbağı ‘’Alt Gelir Grubu Konut Projesi’’ kapsamında yer alan 419 konut için başvurular henüz başlamadı. Peki, TOKİ Karaman Merkez kura çekim günü ne zaman?

TOKİ Karaman Kırbağı Altgelir kura çekimi!

TOKİ'nin Karaman Merkez Kırbağı “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçirdiği ve stoklarda yer alan 419 konut kuralı olarak satışa sunuldu. Peki, TOKİ Karaman Merkez Kırbağı Altgelir kura çekimi ne zaman?

TOKİ Karaman 559 konut başvuruları 6 Mart'ta başlıyor!

TOKİ Karaman'da 559 konut satışı için başvuruları 6 - 31 Mart 2017 tarihleri arasında kabul edecek. Peki, Karaman TOKi başvurusu nasıl yapılacak? İşte, taksit ve peşinat bedelleri...

Karaman OSB TOKİ sözleşme tarihleri!

TOKİ Karaman Organize Sanayi Bölgesi projesinde 428 adet konut yer alıyor. Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeleri için son imza tarihi bugün olarak belirlendi.

Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Karaman OSB projesinde 428 adet konut yer alıyor. Projede konutlarına yanı sıra 32 derslikli ilköğretim okulu, spor kompleksleri, 300 kişilik bir cami, ve yeşil alanlar da mevcut. Karaman OSB TOKİ'de sözleşmeleri 9 Ocak 20 Ocak tarihleri arasında imzalanacak.

Emekli TOKİ Karaman Kırbağı kura çekiliş sonuçları Haberi

Emekli TOKİ Karaman Kırbağı kura çekiliş sonuçları

TOKİ Karaman Merkez Kırbağı ödeme planı doğrultusunda yüzde 12 peşinatta kalan kısım 180 ay, yüzde 20 peşinatta ise kalan kısım 240 ay vadelendiriliyor. 


Karaman Kırbağı TOKİ Konutları tam liste kura sonucu yayınlandı. Projede 9 bin 950 TL peşinatla veya 270 TL taksitle daire sahibi olabilmek mümkün. 


TOKİ Karaman Emekli Evleri kura çekilişi bugün saat 10.00'da, Karaman Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapıldı. 


Emekli kategorisinde 400 konutun satışa sunulduğu TOKİ Karaman Kırbağı'nda ev fiyatları 87 bin TL'den başlıyor. Proje 2 oda 1 salon konutlardan oluşuyor. 


Karaman Kırbağı TOKİ Konutları tam liste kura sonucu için tıklayın


Satış duyurusu için tıklayın

Kura başvuru listesi için